05 / 05 / 2024

fed kararı son dakika

fed kararı son dakika

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) son toplantısındaki tutanaklar, ülkede enflasyon önemli ölçüde düşene kadar faiz artırımlarının devam edeceğinin sinyalini verdi.

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

Vakıfbank'tan flaş karar! Son gün 31 Ekim, sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank'ın 400 TL Worldpuan kampanyası 31 Ekim tarihinde sona erecek. İşte Vakıfbank 400 TL Worldpuan kampanyası detayları...

Deprem bölgesindeki DASK tarifeleriyle ilgili flaş karar! Son dakika müjdesi! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, bölgedeki sigorta ödemelerine ilişkin mağduriyetlerde artış yaşandı. Sigorta Tahkim Komisyonu'ndan konuya ilişkin bir son dakika kararı çıktı.

Gram altında düşüş: Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası hangi açıklamalarda bulundu?

Dolar kurundaki artışa rağmen altının ons fiyatındaki gelişmeye paralel olarak, altının gram fiyatı yeni güne hafif bir düşüşle başladı. ABD Merkez Bankası faiz politikasını değiştirmeyerek altın piyasasını da etkileyen bir karar aldı. İşte FED kararındaki gram altın fiyatlarındaki son durum…

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Dün piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Değer kaybeden dolar kuru güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru.

Altın yatırımcılarına FED kararı öncesi uyarı: Altın fiyatları ne durumda?

Altın sahipleri, altın fiyatlarını her gün yakından takip etmeye devam ediyorlar. Altın, yatırımcılar arasında güvenli bir liman olarak kabul edilirken, uzmanlar sürekli olarak bu konuyla ilgili görüşlerini paylaşıyorlar... İşte 20 Eylül 2023 tarihindeki altın fiyatları hakkında detaylar…

Altını olanlar aman dikkat! FED kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları

Altını olanlar aman dikkat! FED kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları...

FED faiz kararı öncesinde dolar ve euro ne kadar? İşte 26 Temmuz 2023 kurda son dakika gelişmeleri

Geçtiğimiz hafta peş peşe rekor kıran dolar ve euro Merkez Bankası faiz kararından sonra yatay seyirde devam ediyor. Ancak yatırımcıların gözü FED kararında...

Altında milim milim sessiz yükseliş! Gözler FED kararında!

Geçen hafta peş peşe rekor kıran gram altın bu haftaya yatay seyirle başladı. Gözler ise ABD Merkez Bankası’nın (Fed) çarşamba günü açıklayacağı faiz kararına çevrildi.

Piyasalar gözünü Fed’e çevrildi! Altın, dolar ve kripto paraların yönü yeniden şekillenecek...

Piyasaların geleceğini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) kararı merakla bekleniyor. Fed kararı altın, dolar ve kripto paraların yönünü belirleyecek. İşte detaylar...

Küresel piyasalarda Fed'in kararı bekleniyor! Altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Kongre'de gerçekleştireceği sunum öncesi risk iştahı düşük ilerliyor. Peki altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Altının günler sonra yükseleceği seviye açıklandı! Uzman isimler peş peşe açıkladı!

Piyasadaki hareketlilik yatırımcıları endişelendiriyor. FED kararının ardından uzman isimlerden altın fiyatlarına dair değerlendirmeler geldi. İşte ayrıntılar…

Küresel piyasalar Fed kararı sonrası temkinli hareket ediyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) dün politika faizini sabit bırakmasından sonra sınırlı da olsa pozitif bir seyir izlerken, bugün de gözler Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) para politikası kararlarına çevrildi.

fed kararı son dakika Haberi

fed kararı son dakika

Fed, Federal Açık Piyasa Komitesinin (FOMC) 26-27 Temmuz tarihinde düzenlenen toplantısına yönelik tutanaklar yayımlandı.

Politika faizinin 75 baz puan artışı ile yüzde 2,25-2,50 aralığına yükseltildiği ve son toplantının tutanakları değerlendirildiğinde, enflasyon düşene kadar faiz artırımlarının devam edeceğinin sinyallari verildi.

Tutanaklarda, iş gücü piyasasının gücünün, gayrisafi yurtiçi hasıla (GSYH) verilerinin gösterdiğinden daha güçlü olabileceği ve bunun GSYH verisinde yukarı yönlü bir revizyon olasılığını artırdığı belirtildi.

ENFLASYON BASKILARI AZALIYOR...

Fed yetkililerinin enflasyon baskılarının azaldığına dair bugüne kadar çok az kanıt olduğu konusunda hemfikir olduğuna işaret edilen tutanaklarda, arz darboğazlarının fiyat baskılarına katkıda bulunmaya devam ettiği kaydedildi.

Tutanaklarda, toplam talepteki yavaşlamanın nedeninin enflasyon baskılarını azaltmada önemli bir rol alacağı vurgulandı.

Tutanaklarda, "Enflasyonun Komite'nin hedefinin oldukça üzerinde kalmasıyla, yetkililer, Komite'nin maksimum istihdam ve fiyat istikrarı hedeflerini yerine getirmek için...