27 / 04 / 2024

Fen ve Destek Hizmetleri Şantiyesi

Fen ve Destek Hizmetleri Şantiyesi

Menderes ilçesinde vatandaşlara daha verimli bir hizmet sunmak isteyen Menderes Belediyesi, 500 metrekare alan üzerine modern bir temizlik işleri şantiyesi kurdu.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

Asgari ücret artışıyla birlikte birçok ödeme ve destek kalemi de zamlandı!

Son asgari ücret artışıyla birlikte birçok ödeme ve destek kalemi de zamlandı. İşte detaylar...

Ulusal Süt Konseyi toplantısında fiyat belirsizliği devam ediyor

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt referans fiyatının artırılmaması üzerine yapılan toplantıdan bir sonuç çıkmadı. Üreticiler, maliyetlerin artması ve destek taleplerini iletmek için toplantıya katıldı. Konsey, tüm tarafların görüşlerini dinleyerek bir rapor hazırlayacak.

Aile Bakanlığı'ndan ailelere yönelik yeni destek müjdesi. Kesinlikle o parayı alın

Enflasyonun artmasıyla birlikte aile geçindirmek de hayli zor hale geldi. Aileler bu nedenle yardım kampanyalarına ve destek programlarına daha fazla ilgi gösteriyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın sağladığı 260 TL’lik fatura yardımı PTT üzerinden ailelere verilecek. İşte detaylar...

Evde hasta bakana müjde! Sigortalı olma imkânı geliyor!

Evde yaşlı ve engelli yakınlarına bakan kişiler ve destek ödemesi alan kişiler sosyal güvenlik kapsamına alınacak ve yaşlı bakım sigortası hayata geçecek. Bu sayede engelli ve yaşlıya düzenli bakan ve bunun için evde bakım yardımı alan kişiler kısmi zamanlı olarak sosyal güvenlik çerçevesinde sayıla

Rekor sayıda sağlık teknikeri, büro ve destek personeli alınacak! KPSS’den 50 puan almak yeterli!

Hastane ve devlet kurumlarına sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Şehirlere göre ihtiyaçların değiştiği ilanlarda en az 50 KPSS şartı arandığı paylaşıldı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların başvuru şartlarını ve ilanlara ilişkin detayları merak ediyor. İşte detaylar...

18 yaşını doldurduysan bu habere hemen bak! Devletin bu destek ödemesi dudak uçuklattı

Devlet ödemelerine bir yenisi daha eklendi. 18 yaşını bitirmiş her vatandaşa, devlet vesilesi ile destek ödemesi yapılacak. Başvurular e-devlet üstünden kabul edilmeye başlandı ve destek bedeli 100.000 TL olarak tespit edildi.

2023 Nisan ayı aile destek ödemeleri yattı mı? Ne zaman hesaplara iletilecek?

Aile ve destek maaşlarının hesaplara iletileceği tarih internette araştırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile gereksinim sahiplerine veriliyor. Peki aile destek ödemeleri yattı mı,  ne zaman zamlı yatacak? Nisan ayı aile destek ödemeleri tarihleri belli oldu mu? 

Aile destek ödemeleri 1250 TL'ye çılgın zam gelecek mi? Aile Bakanlığı mart ayı ile destek parası ne zaman yatıyor?

Aile ve Destek Paketi ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Aile destek ödemeleri 1250 TL'ye çılgın zam gelecek mi? Aile Bakanlığı mart ayı ile destek parası ne zaman yatıyor? İşte detaylar...

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

Son dakika… Depremzedelerin kart limitleri artırıldı!

Depremden zarar gören vatandaşlar için kredi, taksit, vergi ödemesi gibi farklı konularda kolaylıklar sağlayacaklar kararlar, birbiri ardına hayata geçiriliyor. Maaş ve destek ödemeleri bölgede yaşayan vatandaşlar için öne çekilirken, son karar BDDK’dan geldi.

Borsa günü düşüşle kapattı. 26 Ocak BIST 100 endeksi ne oldu? Borsada direnç ve destek noktaları nedir?

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bugünü yüzde 1,26 değer kaybıyla 5 bin 231 puandan tamamladı. Yurt içi piyasalardaki olumsuz havaya rağmen yurt dışı borsalar gelen olumlu ekonomik veriler ile olumlu seyrediyor.

Fen ve Destek Hizmetleri Şantiyesi Haberi

Fen ve Destek Hizmetleri Şantiyesi

Şantiyede, araçlar için otopark ve araç bakım bölümü yer alırken, idari bina içerisinde çalışan personel için ise dinlenme odası, soyunma odası, tuvalet ve banyo ile mutfak bulunuyor. İlçeye daha iyi hizmet vermek için şantiyenin kuruluğunu kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Menderes Belediyesi olarak ilçemize daha kaliteli hizmet sunmak adına şantiyelerimizi inşa ediyoruz. İlk şantiyemiz olan Temizlik İşleri Şantiyemiz faaliyete girdi. Hizmetin ilçeye sunulmasında en önemli etken olan işçilerimiz için özel olarak tasarladık şantiyemizi. Onlar için her ayrıntı düşünüldü. Onların rahat bir ortamda çalışmasıyla etkin ve verimli bir hizmeti de ilçemize sunmuş olacağız ” dedi.

Fen ve Destek Hizmetleri Şantiyesi içinse çalışmaların sürdüğünü belirten Soylu, "Görece Hürriyet Mahallemizde Fen işleri ve Destek İşleri Şantiyemizin çalışmalarını sürdürüyoruz. Bin metrekare alan üzerine...