02 / 05 / 2024

Fenerbahçe Cumhuriyeti gerçek oluyor mu

Fenerbahçe Cumhuriyeti gerçek oluyor mu

Fenerbahçe, inanılmaz bir projeye imza atmaya hazırlanıyor! Detayları önümüzdeki günlerde netleşecek projeyle Kanarya, yepyeni bir sayfa açacak. Sarı lacivertli kulüp, ‘Fenerbahçe Cumhuriyeti’ söylemini adeta gerçeğe dönüştürecek bir proje peşinde.

Kira geliri elde edenler hemen bu örneğe bakın! Beyannamede gerçek gider yöntemi daha cazip! 

Milyonlarca ev sahibi kira geliri beyanı ile ilgili detayları merakla araştırıyor. Peki kira geliri beyanında gerçek gider mi götürü gider mi seçilmeli? İşte örnekli açıklama...

Gayrimenkul sektöründe balon söndü! Konut fiyatları gerçek  değerine iniyor!

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ev almak isteyenleri uzun bir dönem zorladı. Son 6 aydır düşüşe geçen konut fiyatları gerçek değerlerine inmeye başladı. 

Prof. Veysel Ulusoy'dan enflasyon açıklaması! Anladık mı gerçek enflasyon oranını şimdi?

Bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'nın (ENAG) kurucusu Veysel Ulusoy, sosyal medya hesabı X'ten bütçe rakamlarına değinerek gerçek enflasyon rakamını açıkladı.

1 gram altın 1.444 TL oldu! Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Borsa İstanbul'da altına olan ilgi gittikçe artıyor. Alım satımının kolay olmasından dolayı sıkça tercih edilen Borsa İstanbul'da bir gram altın 1,444 TL oldu. Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Carrefoursa'dan Samsung Galaxy A73`e karşı konulamaz indirim! 1 Nisan şakası gibi ama gerçek! Stoklar tükenmek üzere! 

Carrefoursa'dan havalara uçuran son dakika müjdesi verildi! Dev market, Samsung Galaxy A73'te önemli indirimlere imza attı. İndirimi duyanlar 1 Nisan şakası sandı ancak tamamen gerçek. 

ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023

ŞOK Market'in 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren satışa sunulacak aktüel ürünleri açıklandı. ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

İnanılır gibi değil ama gerçek! Depremin tam ortasındaki o ilçede tek bina dahi yıkılmadı! İşte nedeni!

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremden sonra çok çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Deprem bölgesinin tam ortasında yer almasına karşın o ilçe belediyesinde tek bir binanın dahi yıkılmadığı ortaya çıktı. Peki neden ve burası hangi ilçe belediyesi? İşte yanıtlar…

Depremin yıktığı Malatya'da imar affı ile ilgili acı gerçek

Önümüzdeki günlerde Meclis'e gelmesi beklenen İmar Affı ile ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı. Malatya'da son imar affında toplamda 22 bin 329 adet Yapı Kayıt Belgesi düzenlenmiş.

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin olduğu alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firma hakkında anlaşma yapılıyor ve projeler çiziliyor.

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nde sona yaklaşılıyor!

Sarı-lacivertli kulübün yöneticileri, üniversitenin kurulacağı Silivri'deki araziyi ve mevcut binaları gezdi.Silivri Belediyesi tarafından Selimpaşa Mahallesi'nde bulunan ek hizmet binalarının yanındaki 3 tarihi konak, 30 yıllığına Fenerbahçe Üniversitesine tahsis edildi.

Çek Cumhuriyeti sığınakları gerçek hayata geçirdi!

Filmlerde görmeye alıştığımız 'büyük felaketler'den korunmak isteyen zenginlerin yaptırdığı sığınaklar gerçek hayata geçirildi. Çek Cumhuriyeti'ndeki 323 bin metrekarelik The Oppidum adlı kompleks, ihtişamıyla göz doldurdu.

Fenerbahçe Cumhuriyeti gerçek oluyor mu Haberi

Fenerbahçe Cumhuriyeti gerçek oluyor mu

Fenerbahçe Cumhuriyeti esprisi gerçek oluyor... Sarı lacivertli yönetim, Adriyatik Denizi’nde yer alan bir adayı satın almak için araştırmalara başladı. Kanarya, bu alanda dünyada bir ilke imza atmak istiyor.


Kulüp, Adriyatik kıyılarında bir ada almak için girişimlere başladı. Sarı lacivertli kulüp, bu sıradışı projeyi ete kemiğe büründürmek için maddi sınırlarını da zorlayacak. Fenerbahçe yönetimi ada projesinde mutlu sona ulaşmak için 30 milyon ile 35 milyon dolar arasında bir kaynağı gözden çıkardı.


Fenerbahçe, Adriyatik kıyılarında satın almak için ada arıyor.


Tarihi başka türlü de yazacaklar!


Hürriyet'te Ahmet Ercanlar'ın haberine göre; Fenerbahçe, ada satın alırsa bunu gerçekleştiren ilk spor kulübü olma özelliğiyle tarihe geçmiş olacak. Kanaryalar, böylece ‘Fenerbahçe Cumhuriyet’i sloganını da bir nevi hayata geçirmiş olacaklar. Bu ismin babası gazeteci Yalçın Doğan’dı. Doğan Fenerbahçe’nin tarihini anlattığı...