04 / 05 / 2024

Fenerbahçenin projelerini gerçekleştireceği arazinin satışı tamamlandı

Fenerbahçenin projelerini gerçekleştireceği arazinin satışı tamamlandı

"Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında, "Fenerbahçe Evleri" ve sosyal tesisler inşa edilecek alanın satış işlemi gerçekleştirildi.

Bakanlık açıkladı! Hazine iç borçlanma yapacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Nisan ve Haziran zamanında  569,9 milyar liralık iç borç servisine karşılık olarak 599,8 milyar liralık iç borçlanma gerçekleştireceği kaydedildi. 

Peker GYO, 82.5 milyon liralık bono ihracı gerçekleştirdi 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 82,5 milyon lira miktarındaki ilk finansman bonosu ihracını gerçekleştirdiği kaydedildi. 

Bakan Uraloğlu: 2028'e kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı gerçekleştireceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 2028'e kadar gerçekleştirecekleri projelere ilişkin bilgi verdi. Bakan Uraloğlu 2028 yılına kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı yapacaklarını söyledi.

Türk müteahhitlik şirketleri, Suudi Arabistan'daki 3 trilyon dolarlık projeler için umudunu koruyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk firmalarının Suudi Arabistan'da gerçekleştireceği potansiyel iş projeleri hakkında umutlu açıklamalarda bulundu. Eren, Suudi Arabistan'ın 3 trilyon dolarlık projelerine katılmak istediklerini vurguladı.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

O devlet kurumu tarihinin en büyük personel alımını gerçekleştirecek! Lise mezunu olmanız yeterli!

Gazi Üniversitesi rekor sayıda personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personel alımı ilanına göre Gazi Üniversitesi, en az lise mezunu kişiler içerisinden personel alımı gerçekleştirilecek.

Morgan Stanley’den Türkiye için şok faiz tahmini!

Morgan Stanley ekonomistleri, Merkez Bankası'nın 23 Şubat tarihinde gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu toplantısında 100 baz puan faiz indirimine gideceğini ve bu eğilimin mart ayında da devam edeceğini belirtti.

Ahbap’ta çalışmak isteyenlere peş peşe müjde! 2023 Ahbap personel alımı gerçekleştirecek! Başvuru ekranı burada!

Haluk Levent’in kurucusu olduğu ve açıldığı ilk günden bugüne yardıma gereksinimi olan kişilere yardım ulaştıran Ahbap Derneği, personel eksikliği bulunduğunu ve personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Ailelere 10 bin TL ödeme gerçekleştirilecek

Depremden etkilenen vatandaşlarla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Deprem bölgesinde yaşayan ailelere 10 bin TL ödeme gerçekleştirileceği öğrenildi.

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

Bakan Nebati açıkladı! Borsa İstanbul'a 13,6 milyar lira yabancı yatırımcı girişi gerçekleşti!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere 1-18 Ağustos arasında 13,6 milyar lira yabancı yatırım girişi gerçekleştiği açıklandı.

Benzin camiası bu satın almayı konuşuyor! Dev el değiştirme gerçekleşti

Rus petrol şirketi Lukoil, Shell'in Rusya'daki iştiraki Shell Neft'i bünyesine kattı. Bu satışın ne kadar gerçekleştiği henüz bilinmiyor.

Doğuş GYO 2021'de 4.9 milyon TL'lik kiralama işlemi gerçekleştirdi!

Doğuş GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin yıllık toplamının 4 milyon 953 bin 689 TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Fenerbahçenin projelerini gerçekleştireceği arazinin satışı tamamlandı Haberi

Fenerbahçenin projelerini gerçekleştireceği arazinin satışı tamamlandı

Fenerbahçe Kulübü'nün, "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında yapmayı planladığı, "Fenerbahçe Evleri" ve sosyal tesisler inşa edeceği 20 dönümlük arazinin satış işlemi tamamlandı. 


Düzce Valiliği'nden yapılan açıklamada, mülkiyeti İl Özel İdaresi'nde olan Şıralık Mahallesi'ndeki arsanın, sportif amaçlı kullanmak üzere Fenerbahçe Spor Kulübü'ne satışının gerçekleştiği bildirildi.


İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Çalışkan, Fenerbahçe Spor Kulübü Satın Alma Müdürü Özcan Özsu ve Fenerbahçe Kulübü Mali İşler Müdürü Süleyman Gökalp tarafından, Düzce Tapu Müdürlüğü'nde gerekli imzalar atıldıktan sonra, satışın tamamlandığı belirtildi. 


Bu arada Fenerbahçe Kulübü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, arazinin tapusunun, Düzce Tapu Müdürü Orhan Çalık'tan teslim alındığı...