12 / 05 / 2024

Fenomen Gianluca Vacchi

Fenomen Gianluca Vacchi

Geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye gelerek DJ perfomansı sergileyen Instagram fenomeni İtalyan iş adamı Gianluca Vacchi'nin mal varlığına el konuldu.

Sosyal medya fenomeninden pişmanlık açıklaması! Ev kiralarında yüzde 25 sınırı hata!

Sosyal medya fenomeni, regülasyonun pişmanlık getirmeye başladığını belirtti. Sözleşme özgünlüğünün bozulması ile huzurun kalmadığından bahseden fenomen ev kira kontratlarındaki anlaşmalara değinerek hatalar yapıldığını söyledi.

Pucca'dan ev sahiplerine savaş: Evdeki rutubetten ağrımayan kemiğim kalmadı, sonuna kadar yasal haklarımı kullanacağım! 

Fenomen yazar Pucca'nın başı ev sahipleriyle dertte. Ev sahiplerinin farklı iddialarla eleştirdiği Selen Pınar Işık, yeni bir açıklama yaptı ve yasal haklarını sonuna kadar kullanacağını belirtti. 

Ev sahibi '16 aydır kira ödemiyor' demişti, Fenomen yazar Pucca'dan cevap geldi!

Sosyal medyada 'Pucca' olarak bilinen Selen Pınar Işık'ın ev sahibi olduğunu söyleyen Jale Tuncer yaptığı paylaşımda ünlü sosyal medya fenomeninin 16 aydır kira ödemediğini açıklamıştı. Söz konusu paylaşıma Pucca'dan yanıt geldi...

Fenomen yazar Pucca'nın ev sahibinden isyan! İddiaları duyanlar inanamadı!

Pucca adıyla bilinen fenomen yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi resmen isyan etti. 16 aydır kirasını alamadığını söyleyen ev sahibi evine zarar verildiğini de dile getirdi. 

İslam Memiş'ten inanılmaz son dakika açıklaması! Bundan sonra böyle hareket edin!

Sosyal medyanın fenomen yatırımcısı İslam Memiş, yılın ilk yarısında altın ve Euro'nun yatırımcılara başarılar yaşattığını vurguladı.  Yatırımcıların merakla takip ettiği İslam Memiş, 2024 için altın fiyatlarına yönelik değer kazanma tahmininde bulundu. Detaylar haberimizde...

Hepsiburada'da Huawei Nova 10 Pro kapış kapış gidiyor! 'fenomen indirimleri' kaçırmayın! 18 Mart 2023 fiyat listesi...

Hepsi Burada'nın 'fenomen indirimler' kampanyası kapsamında sunulan avantajlı ürünler vatandaş tarafında ilgi gördü. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde Hepsi Burada Huawei Nova 10 Pro cep telefonuna yaptığı indirimin detayları merak ediliyor. 18 Mart 2023 fiyat listesi...

Fenomen ekonomist Özgür Demirtaş’tan korkutan altın yorumu: “Bu hareketler normal değil!”

Ünlü Ekonomist Özgür Demirtaş'tan altın fiyatlarına ilişkin kritik bir değerlendirme geldi. İşte detaylar...

Hepsiburada’dan yılbaşına özel fenomen indirimler başladı! 20 Aralık 2022 Fiyat Listesi!

Çantadan ayakkabıya, cilt bakım ürünlerinden kozmetiğe pek çok ürünü içeren “Yılbaşına Özel Fenomen İndirimler” kampanyasında hangi ürün kaça düştü? İndirim oranı ne kadar? İşte detaylar…

Gökhan Çıra Sapanca'dan arsa aldı!

Fenomen Selin Ciğerci'nin eski eşi futbolcu Gökhan Çıra, Sapanca'dan arsa satın aldı.

Eylül Öztürk, fırsatçı mülk sahiplerine isyan etti!

Ünlü fenomen Eylül Öztürk, pandemi döneminde fırsatçı mülk sahiplerine karşı isyan etti. Kendine bir depo arayan Öztürk, “Nereye gitsem 15 kira peşin istediler” diye konuştu.

Fenomen Zach King Los Angeles’ta dev malikane satın aldı!

Sosyal medyada çektiği videolarla kısa zamanda servet kazanan Zach King, Los Angeles'ta 3 milyon dolara malikane satın aldı.

Las Vegas'taki 18 milyon dolarlık sığınak görüntülendi!

YouTube'da What's Inside kanalı ile fenomen baba oğul sıra dışı bir sığınağı görüntüledi. Buldukları her nesnenin içini göstererek milyonlarca takipçi edinen fenomenler, bu kez 18 milyon dolarlık sığınağın içini dolaştı. 

Metin Şentürk, villlasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı!

Metin Şentürk, Emirgan'daki villasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı...

Fenomen Gianluca Vacchi Haberi

Fenomen Gianluca Vacchi

Instagram'da milyonlarca takipçisi olan İtalyan iş adamı Gianluca Vacchi hayatının şokunu yaşadı. Sevgilisiyle çekilen videolarıyla da bilinen Vacchi’nin maddi açıdan zor durumda olduğu açıklanırken 50 yaşındaki adamın yatlarına ve gayrimenkullerine el konulduğu ortaya çıktı.


İtalyan iş adamı olarak sahne alıyordu. Öyle ki geçtiğimiz aylarda Vacchi, Türkiye’ye gelmiş ve hayranlarıyla buluşarak gösteri yapmıştı.



Vacchi’nin malvarlıklarının bir kısmına haciz geldi haberinin duyulmasının ardından sosyal medya 50 yaşındaki adamla dalga geçmeye başladı. Bologna’daki bazı malvarlıklarına el konulduğu ortaya çıkan Vacchi konuyla ilgili, “Ufak bir borç” derken, Quotidiano Nazionale, 10.5 milyon euroluk borcunun olduğunu...