15 / 05 / 2024

fer gayrimenkul sinpaş gyo itower sözleşmesi

fer gayrimenkul sinpaş gyo itower sözleşmesi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Itower projesi ile ilgili olarak yüklenici Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi ile arsa satış vaadi ve arsa payı karşılığında inşaat ve hasılat paylaşımı sözleşmesine ek protokol imzaladı...

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kağıthane'de 25 milyon 753 bin 986 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 16 adet gayrimenkul satılıyor! Fiyatları gören şok oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çamlık ve Başköy Mahallelerinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen detaylar ve fiyatlar...

Fer Yapı, Almanya'da 25 bin Euro'ya şirket kurdu!

Denge Yatırım'ın gayrimenkul proje geliştirilmesi alanında faaliyette bulunmak amacıyla yüzde 100 iştiraki olduğu Fer Yapı, Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.'ye ait olan Almanya'nın Hamburg şehrinde 25 bin Euro sermayeye sahip FER Delevopment GmbH şirketi kuruldu.

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Sinpa Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sinpa Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Salih İnak ve Yener Parlak tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO, Bursa'daki gayrimenkulünü 57 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulünü Arı Finansal Kiralama'ya KDV ve vade farkı hariç 57 milyon TL'ye sattı...

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Bursa Nilüfer'den 25.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul hissesi!

Bursa 7. İcra Dairesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan gayrimenkul hissesini 25 milyon 417 bin 819 TL'ye satıyor...

Sinpaş GYO Metrolife projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Metrolife projesine ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

Bursa Nilüfer'de 21.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 21 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

fer gayrimenkul sinpaş gyo itower sözleşmesi Haberi

fer gayrimenkul sinpaş gyo itower sözleşmesi


Sinpaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Itower projesi ile ilgili olarak Şirketimiz (Arsa Sahibi) ile Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi (Yüklenici) arasında akdedilen İstanbul, Şişli, Bomonti, 167 Pafta, 1157 Ada, 3 Parsel, arsa satış vaadi ve arsa payı karşılığında inşaat ve hasılat paylaşımı sözleşmesine ek bağımsız birim paylaşım protokolü imzalanmıştır. 


Ana sözleşmeye göre arsa sahibi payına düşecek bağımsız birimlerin yüklenici tarafından dekorasyon işleri tamamlanarak teslimi yerine, stokta bulunan bağımsız birimlerin liste fiyatları üzerinden mevcut hali ile yaklaşık %61 (altmışbir) arsa sahibine (Sinpaş G.Y.O. A.Ş.) %39 (otuzdokuz) yükleniciye (Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.) ait olacak şekilde paylaşılmasında taraflar mutabık kalmışlardır. Buna göre yapılan stok paylaşımı sonucunda arsa sahibi 4.508 m2 kapalı alanlı toplam 32 adet bağımsız birimin, yüklenici ise...