04 / 05 / 2024

ferdi erdoğan riskli bina açıklaması

ferdi erdoğan riskli bina açıklaması

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, Silivri açıklarında meydana gelen ve tüm İstanbul'da hissedilen deprem ile ilgili yaptığı açıklamada, "Binalarımız gerçek bir testten geçti ancak vatandaşlarımız temkinli olmalı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Riskli yapı stoku yüksek şehirlerde depreme karşı çalışıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  yaptığı son dakika açıklamasında afet bölgesindeki konut teslimlerine ve diğer riskli illere değindi. İşte Erdoğan'ın o açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Marmara'dan başlanarak riskli yerleşim yerleri depreme hazırlanacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm ve deprem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Bölgesi'ni işaret etti. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5 yılda İstanbul'da riskli bina bırakmayacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda inşaatı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde yaptığı açıklamada 5 yılda İstanbul'da riskli bina bırakmayacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da 500 bin konutluk uydu kentler planladıklarını açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, acilen dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon riskli konut olduğunu hatırlatarak, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu Yakası'nda 500 bin konutluk uydu kentler planladıklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Ferdi Erdoğan: 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi oldu!

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla açıklamada bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "Toplumumuzun tüm kesimleriyle cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıktığı 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi haline geldi" dedi...

Riskli kentsel dönüşüm alanları tespit edilmeli!

42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da konuşan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Öncelikli en riskli kentsel dönüşüm alanları ve binaları hızlıca tespit edilmeli'' diye konuştu.

Ferdi Erdoğan: Konut stokunun sebebi biz değiliz!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Konut stoku kentsel dönüşümün çıktısı değil, kupon arazilerin gayrimenkul değerlenmesinin çıktısı. Evet onların da yapılması gerekiyor ama bunu yaparken arz talebi kontrol etmeleri gerekiyor" dedi...

Ferdi Erdoğan: Kentsel dönüşüm asıl şimdi başlıyor!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan,yaptığı açıklamada, “Deprem kuşağında bulunan ülkemizde 2012 yılında çıkarılan yasayla hayata geçen kentsel dönüşüm, yeni yasal düzenlemelerle birlikte asıl 2019 yılı itibarıyla başlıyor” dedi.

Ferdi Erdoğan: İnşaatlarda yerli ürün kullanılmalı!

Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin çatı örgütü Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, İnşaatlarda özellikle Türkiye’de üretilen ürünlerin kullanılması gerektiğini söyledi.

Ferdi Erdoğan'dan seçim sonuçları değerlendirmesi!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan'dan seçim sonuçlarını değerlendirdi. Erdoğan, "Yönetim sistemimizin ülkemizin refahının artırılmasına ve huzur ortamının sağlanmasına vesile olmasını diliyoruz" dedi...

Ferdi Erdoğan: 2018’de ihracatımızı 18 milyar dolara çıkaracağız!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, “Türkiye’nin en güçlü sanayi kollarından biri olarak, 2018’de ihracatımızı 18 milyar dolara çıkaracağız” diye konuştu.

Ferdi Erdoğan inşaat sektöründeki dijitalleşmeyi anlattı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, inşaat sektörünün uçtan uca entegre bir sektör olduğunu, bu işin başının doğada madencilik, sonunun uygulama ve montaj olduğunu söylüyor..

ferdi erdoğan riskli bina açıklaması Haberi

ferdi erdoğan riskli bina açıklaması

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), İstanbul’un tüm bölgelerinde hissedilen depremle bir açıklama yaptı. Türkiye’de riski depremin değil güvensiz yapıların oluşturduğunu söyleyen Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “İstanbul’da ciddi paniğe neden olan, son 20 yıldır bölgede böyle bir deprem aktivitesinin yaşanmadığı açıklanan deprem sonucunda binalarımızın gerçek bir testten geçtiğini söyleyebiliriz. Ancak toplum olarak temkinli olmalı, bilimsel bir konuda her önüne gelenin söylediklerini değil, bilim insanları, valilik, belediye ve kamu kurumlarının uyarılarını dikkate almalıyız" dedi. Binalarda hasar tespiti yapılması gerektiğine ve hasarlı binalara girilmemesi gerektiğini belirten Ferdi Erdoğan, açıklamasında şunları kaydetti:

“Avrupa Birliği üyesi ülkelerden farklı olarak deprem kuşağında yer alan ülkemizde, güçlendirme/yenileme çalışmalarının ihmal edildiğini ve Avrupa’ya göre geride kaldığımızı görüyoruz. Tüm binaları yıkıp yeniden yapamayacağımıza göre, kentsel dönüşüm...