02 / 05 / 2024

Ferhat Günaydın kim

Ferhat Günaydın kim

Ferhat Günaydın, 2014 Yerel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterildi. Peki, Ferhat Günaydın kimdir? Ferhat Günaydın, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Konut ekspertiz masrafını kim öder?

Konut satın alırken krediye başvurulması halinde bankalar ekspertiz raporuna göre kredi verir. Bu aşamada çıkan masrafın kime ait olduğu merak ediliyor. Peki, konut ekspertiz masrafını kim öder?

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Ferhat Göçer: Girne'de ev arıyorum!

Kıbrıs'taki Elexus Hotel'de sevenleriyle buluşan Ferhat Göçer, Kıbrıs'a hayran olduğunu, Girne'den denize sıfır ev alacağını söyledi.

Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacak!

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacağını söyleyerek, ''İmarsız arsaya kim ne yapabilir? Yatırımcının önündeki engelleri kaldırmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi Necat Söze, Ömer Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Günaydın ve Muhammed Sait Günaydın ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ferhat Göçer Etiler’de 2 milyon dolara müstakil ev aldı!

Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayla gayrimenkul satın aldı.

Günaydın SteakHouse Restaurant yatırımları devam edecek!

Günaydın SteakHouse Restaurant'larının sahibi Cüneyt Asan, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

Günaydın Global Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Günaydın Global Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Mustafa Günaydın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Şenol Bıçakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 1 Mart'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Isparta Çelebiler Otoparkı açılış için gün sayıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Özel İdare eski binası arkasında yapımı devam eden yer altı 4 katlı otopark inşaatında incelemelerde bulundu.

Ferhat Günaydın kim Haberi

Ferhat Günaydın kim

Ferhat Günaydın kimdir?

Ferhat Günaydın 1960 yılında Samsun’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Taşova’da tamamlayan Ferhat Günaydın 1 yıl Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü’nde öğrenim gördü. 


1977 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Günaydın, 1983 yılında mezun olarak Mersin – Erdemli ilçesi Tömük beldesi sağlık ocağında göreve başladı. 


1985 yılında Ankara Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi üroloji uzmanlığı ihtisasına başlayan Günaydın 1990 yılında Samsun Devlet Hastanesine atandı. 1998 yılında aynı hastanenin başhekimliğine atandı. 


12 yıllık görevi süresince hastanenin tüm çehresini değiştirerek büyük başarılara imza attı. 2010 yılında emekli olan Günaydın Samsun’da özel bir hastanede kurucu başhekim olarak göreve başladı. Günaydın, evli ve 3 çocuk babasıdır.


Ferhat Günaydın, 2014 Yerel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı...