02 / 05 / 2024

Ferhat Günaydın kimdir

Ferhat Günaydın kimdir

Ferhat Günaydın, 2014 Yerel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterildi. Peki, Ferhat Günaydın kimdir? Ferhat Günaydın, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Gürkan Akgün kimdir?

Gürkan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu. Peki Gürkan Akgün kimdir? Gürkan Akgün hangi işlerde görev aldı?

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Gökhan Erün kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Gökhan Erün kimdir? Gökhan Erün, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi Necat Söze, Ömer Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Günaydın ve Muhammed Sait Günaydın ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ferhat Günaydın kimdir Haberi

Ferhat Günaydın kimdir

Ferhat Günaydın kimdir?

Ferhat Günaydın 1960 yılında Samsun’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Taşova’da tamamlayan Ferhat Günaydın 1 yıl Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü’nde öğrenim gördü. 


1977 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Günaydın, 1983 yılında mezun olarak Mersin – Erdemli ilçesi Tömük beldesi sağlık ocağında göreve başladı. 


1985 yılında Ankara Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi üroloji uzmanlığı ihtisasına başlayan Günaydın 1990 yılında Samsun Devlet Hastanesine atandı. 1998 yılında aynı hastanenin başhekimliğine atandı. 


12 yıllık görevi süresince hastanenin tüm çehresini değiştirerek büyük başarılara imza attı. 2010 yılında emekli olan Günaydın Samsun’da özel bir hastanede kurucu başhekim olarak göreve başladı. Günaydın, evli ve 3 çocuk babasıdır.


Ferhat Günaydın, 2014 Yerel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı...