15 / 05 / 2024

feribot zammı

feribot zammı

Son zamanlarda bayram yaklaşırken ulaşım araçlarına gelen zamlar pek çok kişiyi endişlendirmeye başladı! Feribot biletlerine de zam gelecek mi? GESTAŞ'a yüzde 117 zam gelmişti, İDO'ya da zam gelecek mi? İDO feribot bileti fiyatları ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram öncesi köprüden geçmek istemeyene feribot zammı haberi soğuk duş etkisi yarattı

Bayram öncesi yola çıkacak olan milyonlarca insan yol masraflarını hesaplayıp tasarruflu güzergah ve araçları belirlemeye çalışırken ücretli köprüye alternatif ulaşım aracı feribota büyük zam geldi. Çanakkale Köprüsü'nü geçmeyip GESTAŞ feribotlarını kullanacaklara kötü haber geldi.

Memur ve emekli zammı ne zaman açıklanacak? Enflasyon farkıyla memur ve emekli zammı ne kadar?

Toplu sözleşme gereği, memur ve emekliler, temmuz ayında zam alacak. 2021 yılında imzalanan 6. dönem toplu sözleşme kararlarına göre; memur ve emekli maaş zammı oranları belirlenmişti. Şimdi ise gözler memur ve emekliye temmuz ayında yapılacak zam miktarı ve tarihine çevrildi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 zammı oldu mu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı alan kimseler bu yıl rakamlara zam yapılıp yapılmadığını merak ediyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 zammı oldu mu?

Et ve Süt Kurumu'nun yüzde 48'lik zammına Bakanlık'tan açıklama! İşte 23 Mart 2022 ESK et fiyatları!

Et ve Süt Kurumu'nun kırmızı etin satış fiyatına yaptığı yüzde 48'lik zammın ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan açıklama geldi.  

Ev sahibi geriye dönük zam yapabilir mi? Kira zammı nasıl hesaplanır?

Ev sahipleri ile kiracılar arasında zaman zaman kira zammına ilişkin sorunlar yaşanabiliyor. Bunlar arasında ise kira zammının nasıl hesaplandığı ilk sıralarda yer alırken, bazı mecralarda ev sahibinin geriye dönük zam yapması durumu da konuşuluyor. Peki, ev sahibi geriye dönük zam yapabilir mi? Kir

Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi? Satılan ev için kira zammı yapılır mı?

Kirada oturan ve ev sahibi değişen pek çok vatandaş ‘Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi?’ ve ‘Satılan ev için kira zammı yapılır mı?’ tarzında soruların yanıtlarını arıyor. Kiracı ve ev sahibinin hakları Borçlar Kanunu’na göre düzenlenmiştir ve bu soruların yanıtları da kanun ile belirtilmiştir.

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman ve ne kadar verilecek? Bayram ikramiyesi zammı 3311 TL mi olacak?

Ramazan ve Kurban bayramlarında olmak üzere yılda iki kez verilen bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı. Daha önce 1000 TL olarak verilen bayram ikramiyeleri, geçtiğimiz yıl 1100 TL’ye çıkarılmıştı. Emekliye bayram ikramiyeleri zammı için 3 formül üzerinde konuşuluyor. İşte ayrıntılar

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Araç sahiplerini sevindirecek haber geldi! Benzin ve motorin zammı iptal edildi!

Araç sahiplerinin yüzünü güldürecek son dakika gelişmesi yaşandı. EPGİS benzin ve motorine yapılan son zammın iptal edildiğini açıkladı. Brent Petrol de yaşanan yüzde 11 düşüş akaryakıt fiyatlarına anında yansıdı. İşte son gelişmeler...

Memur ve emekliye enflasyon farkı zam müjdesi! 2022 enflasyon farkı zammı hesaplaması nasıl yapılır?

Son zamanlarda gündemde sıcaklığını koruyan emekli maaşı ve memur maaşları için enflasyon farkı zammı TÜİK'in Subat ayını açıklamasıyla birlikte geldi.

Temmuz emekli maaş zammı ne kadar olacak? 2022 temmuz emekli maaş zammı enflasyon farkı…

Şubat ayına dair enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte, ‘’Temmuz emekli maaş zammı ne kadar olacak?’’ sorusunun yanıtı da netleşmeye başladı. İşte 2022 temmuz emekli maaş zammı hesaplaması ve enflasyon farkına dair bilgiler…

Elektrik zammıyla gıda fiyatları katlanabilir!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, yaptığı açıklamada elektrik zammının tarımsal üretimi durma noktasına getirdiğini belirterek, “Yeni bir tarife oluşturulmaması durumunda bu artışlar gıda fiyatlarının katlanmasına neden olacak” dedi.

Memur ve emekliye ek zammı içeren teklif yasalaştı!

Memur ve emekliye ek zammı da kapsayan kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi ve yasalaştı.

feribot zammı Haberi

feribot zammı

Son dönemde bayram yaklaşırken ulaşım araçlarına gelen zamlar pek çok kişiyi endişlendirmeye başladı! Halk ise ulaşım için alternatif aramaya başladı! 

Geçtiğimiz günlerde otobüs biletlerine bir hafta içinde iki ayrı zam uygulanınca pek çok kişi Hızlı Tren bileti fiyatlarını araştırmaya başlamıştı. Hızlı trene de son dönemde üç ayrı zam yapılınca, halk ardı arkası kesilmeyen ulaşım zamları karşısında ne yapacağını şaşırdı. Dün tüm bunlara ek olarak Çanakkale GESTAŞ feribot tarifesine yüzde 117 zam yapılınca insanlar son çare olarak İDO feribot bileti fiyatlarını araştırmaya başladı.

  

Peki, İDO ücret tarifesi ne kadar? İDO feribot bileti fiyatları ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

  YENİKAPI İDO FERİBOT BİLETİ 21 NİSAN 2022 FİYAT LİSTESİ Yenikapı-Bursa feribot bileti fiyatı (araçsız yolucu): 141 TL Yenikapı-Bandırma feribot bileti...