07 / 05 / 2024

ferko ofis projeleri

ferko ofis projeleri

Contemporary Istanbul'un 4 yıl ortak sponsoru olan Ferko, Seyrantepe'de modayla sanatı buluşturan F Residence projesine imza atacak. Şirketin patronu Gökçe Meriçten, "Projeye 2016'da başlayacağız" dedi.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

Pandemide paylaşımlı ofisler nasıl olmalı?

Başarılı ofis projeleri ile ulusal ve uluslararası düzeyde başarıya imza atan XL Mimarlık+Mühendislik Kurucusu Mimar Arda Işık, pandemi döneminde paylaşımlı ofislerde alınması gereken yapısal ve mekansal önlemleri anlattı.

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı konut projelerinin yanı sıra ofis projeleri de yoğun ilgi görüyor. İşte son dönemde ön plana çıkan 8 markalı ofis projesi...

İstanbul’da büyüyen ofis stoku rekabeti kızıştırdı!

Yılın üçüncü çeyreğine, dövizle kiralama ve satışı sona erdiren düzenleme damga vurdu. İstanbul’da A sınıfı ofis kiraları ortalama yüzde 7 düşerken, devam eden ofis projeleri, İstanbul’daki ofis stokunun 2021’e kadar büyümeye devam edeceğini gösteriyor. 

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

Ferko İnşaat 2017'de yüzde 30 büyümeyi hedefliyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, 2017’de yüzde 25-30 büyüme ile 350-400 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtiyor. Son 10 yıldır yurt içi yatırımlara yönelen firmanın Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan ve Libya'da da projeleri bulunuyor.

İşte İstanbul'un en yeni ofis projeleri!

Klasik ofis algısını yıkan yeni ofis projeleri, çalışan verimliliğini artırırken konforu ihmal etmeyen modem tasarımları ile dikkat çekiyor. İşte İstanbul'un en yeni ofis projeleri...

Gayrimenkul firmaları ofisleri modernleştiriyor!

Yeni ofis projeleri, çalışan verimliliğini artırırken konforu ihmal etmeyen modern tasarımları ile dikkat çekiyor. Radikal dokunuşlarla klasik algı yıkılıyor. İşte, İstanbul'un en yeni ofis projeleri...

Ferko'nun yeni projeleri yolda!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Elif Ergu Ferko’nun kurucusu Ferit Meriçten ile röportaj gerçekleştirdi.

ferko ofis projeleri Haberi

ferko ofis projeleri

Çağdaş sanatın en iyi örneklerini sanatseverlerle buluşturan Contemporary Istanbul, 12-15 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda 10. yılını kutladı. 24 ülkeden 102 galeri ve 700'den fazla sanatçıyı ağırlayan sanat fuarının, ana sponsorluğunu Akbank Sanat üstlenirken ortak sponsoru Ferko, medya sponsoru ise Sabah, A Haber ve Daily Sabah oldu. 25 yıldır gayrimenkul ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Ferko da 4 yıl boyunca Türkiye'nin en büyük sanat etkinliklerinden biri olan Contemporary Istanbul'un ortak sponsorluğunu sürdürecek. Biz de Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ile buluştuk. Meriçten ile hem sanat hem de gayrimenkul piyasasını konuştuk. 


1 milyar $'lık yatırım 


 Ferko'nun projelerini kısaca özetleyebilir misiniz? 

Modern tasarım anlayışını kaliteli üretimle birleştirerek yüzde 80'i uluslararası platformlarda yer alan lüks...