28 / 04 / 2024

FerYapı sponsorluk

FerYapı sponsorluk

Geleceğin projelerini hayata geçiren FerYapı, basketbola desteğini sürdürüyor. FerYapı’nın ‘Trabzonspor Medical Park’a sponsor olduğu ‘FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Final'i bugün başlıyor.

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis olarak ifade ettiği yeni markası Tioso.co’nun lansmasınını yaptı. Yapılan Lansmada, 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte ofislerin yer aldığı Tioso.co’da 140 adet bağımsız ünite yer almakta. İşte haberin detayları...

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Galatasaray'dan dev sponsorluk anlaşması! Galatasaray Stadyumu’nun adı Rams Global oldu!

Galatasaray Sportif ve Galatasaray Spor Kulübü ile Rams Global İnşaat arasında yeni bir stadyum isim hakkı ve sponsorluk sözleşmesi imzalanırken ilerleyen sezonlara ilişkin sözleşme yenilemesinde Enflasyon Araştırma Grubu'nun(ENAG) verileri de dikkate alınacak. İşte detaylar...

Yapı Kredi Koray GYO Bağış ve Sponsorluk Politikası kabul edildi!

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu tarafından Bağış ve Sponsorluk Politikası'nın kabulüne karar verildi. İlgili metin Yapı Kredi Koray GYO'nun web sitesi üzerinden kamuoyuna yayınlandı.

Göztepe, Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Türkiye'de inşaat ve enerji sektöründeki yatırımlarla adından söz ettiren Türkerler Holding, Göztepe ile 4. kez sponsorluk anlaşması imzaladı

Galatasaray ile Hayatpark Gayrimenkul sponsorluk anlaşması iptal!

Hayatpark Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı hakkındaki görüntüler sonrasında dün yapılacak olan sponsorluk anlaşması son anda iptal edildi...

FuzulEv, 1453 Engeliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü, FuzulEv ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Gayrimenkul firmalarının sponsorluk yarışı!

Spor alanlarındaki sponsorluk yarışlarına artık gayrimenkul firmaları da dahil oldu. NEF ve Tahincioğlu Gayrimenkul'ün başı çektiği yarışa son olarak Sinpaş GYO da katıldı.

Demir İnşaat, Büyükçekmece sponsorluğunu 1 yıl uzattı!

Demir İnşaat, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekibi ile olan isim sponsorluk sözleşmesini uzattı.

İnşaat sektöründe dijital bir çağ başladı!

Ofis projelerinde uzmanlaştığı dile getiren Fer Yapı Yönetim Kurulu üyesi Ramadan Kumova "FerYapı, yenilikçi ve sürdürülebilir çalışma anlayışıyla ekonomiye değer katıyor" dedi.

Ramadan Kumova'dan 15 Temmuz mesajı!

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Nef, FC Barcelona'nın sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren Nef, FC Barcelona'nın resmi sponsoru oldu. Nef ve FC Barcelona 3 yıllık sponsorluk anlaşmasına imza attı.

FerYapı'nın lansmanı ertelendi!

FerYapı, ticari gayrimenkullerin satış ve pazarlama sürecini FerBusiness çatışı altında toplayacak. FerBusiness'ın tanıtılacağı lansman tarihi ertelendi.

FerYapı sponsorluk Haberi

FerYapı sponsorluk

Nitelikli gayrimenkul projelerine imza atarak; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ gibi geleceğin projelerini hayata geçiren FerYapı, basketbola verdiği destekle de dikkat çekiyor. 


Sporun fiziksel ve zihinsel olarak bireyin gelişmesindeki önemini gözler önüne sermek amacıyla sosyal sorumluluk projelerine destek veren FerYapı, şimdi ‘FIBA EuroChallenge Kupası’ için mücadele verecek Trabzonspor Medical Park’a sponsor oldu. 


Romen Energia ile karşılaşacak

Geçtiğimiz yıl Tansel Urcan sponsorluğuna imza atan FerYapı basketbola desteğini Trabzon'da gerçekleştirilecek FIBA EuroChallenge Kupası’yla sürdürüyor. FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Final'i bugün başlıyor. 

Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanacak ilk gün maçlarında saat 16.30'da Fransa'nın Nanterre takımı ile Alman temsilcisi Fraport Skyliners karşı karşıya gelecek. Günün ikinci maçında ise saat 19.00'da ‘Trabzonspor Medical Park’ ile Romanya'nın Energia takımı kozlarını paylaşacak.


Bu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılan...