29 / 04 / 2024

Fethullah Gülenin türkiyedeki taşınmazları

Fethullah Gülenin türkiyedeki taşınmazları

Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesine açılan davada, firari Fethullah Gülen ile Ömer Ekinci, Kemal Elibal ve Cemal Soncu’nun tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Zam gelmeden yenileyin! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi

Tüp fiyatlarına art arda gelen zamlarına ardından eylül ayı fiyatları araştırılmaya başlandı. Yeni zamların gelmesi beklenirken vatandaşlar şimdiden tüplerini yenilmeye başladı. Peki güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi.

Volvo XC60'da Nisan fırsatı! Zam gelmedi, fiyatı aynı kaldı! İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı

Volvo Nisan ayında tek bir modeline zam yaparken diğer tüm araçların fiyatları aynı kaldı. Nisan ayını Mart ayı fiyatlarıyla karşılayan Volvo XC60'ın da liste fiyatı değişmedi. İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı...

7 Mart tüp fiyatları ne durumda? Markaların güncel tüp fiyat listesi!

Tüp fiyatlarına geçtiğimiz yıl büyük oranda zam uygulanmıştı. Son dönemde fiyatlarda yeniden artış yaşanmasıyla birlikte 7 Mart itibariyle güncel tüp fiyatları açıklandı. İşte tüp fiyatlarındaki son durum...

Bakan Nebati Binance'ın CEO'su Zhao ile görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao ile video konferans aracılığıyla görüştü.

Milangaz tüp fiyatları ne kadar? Güncel tüp fiyatları!

Tüp fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte güncel tüp fiyatlarına dair merak edilen detaylar!

Türkiye'nin swap anlaşması için görüştüğü ülkeler belli oldu!

Reuters haber ajansı, Türkiye'nin swap anlaşması için birçok ülke ile görüşme halinde olduğunu ve Azerbaycan ile anlaşmaya yakın olduğunu bildirdi. Ankara'nın Malezya, Güney Kore, Rusya ve İngiltere'nin yanı sıra Asya'dan bazı ülkelerle de görüştüğü belirtildi.

Güzeldere Tüneli'nin yapım süreci meclis gündeminde!

Güzeldere Tüneli'nin yapım süreci meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

Güzeldere Tünelleri 2022'ye kadar tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Güzeldere Tünellerini 2022'ye kadar tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla görüştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla TBMM'de görüştü. Mağdurlar için "Alın teri ile kazandıkları paralar var onların hakkı teslim edilmiyor" dedi...

Lenin Türkiye'de yaşıyor olsaydı doların yükselmesini mi isterdi? Düşmesini mi?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Lenin Türkiye'de yaşıyor olsaydı doların yükselmesini mi isterdi? Düşmesini mi?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 12 maddelik analizi...

Hamas ile Katar İmar Komitesi yardım projelerini görüştü!

Hamas Hareketi Gazze sorumlusu Yahya Sinvar, Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi Başkanı Muhammed el-İmadi ile Gazze'ye yardım projelerini görüştüler. 

Fethullah Gülenin türkiyedeki taşınmazları Haberi

Fethullah Gülenin türkiyedeki taşınmazları


Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesine açılan davada, firari Fethullah Gülen ile Ömer Ekinci, Kemal Elibal ve Cemal Soncu’nun tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.


Adana Cumhuriyet Başsavcılığının yaptığı yazılı açıklamada, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör-Teknik ve Organize Suçlar Soruşturma Bürosunca FETÖ/PDY ile bağlantılı kişi ve kuruluşlara ait olan taşınmazların, imar planlarında usulsüz şekilde yapılan değişiklikle değerinin fahiş miktarda arttırılması sağlanarak FETÖ/PDY terör örgütüne finansman sağlanmasına yönelik iddianame doğrultusunda 17 şüpheli hakkında Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesine dava açıldığı anımsatıldı.


Açıklamada, bir numaralı sanık olan Fethullah Gülen’in "Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme" suçundan yargılandığı davada mahkeme heyetinin Gülen ile firari olan sanıklar Ömer Ekinci, Kemal Elibal ve Cemal Soncu hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldığı hatırlatıldı.


Firari 4 sanık için mahkemece kaçak...