24 / 07 / 2024

Feti Balci

Feti Balci

Özbalcı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feti Balci tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta Silivri, Mimarsinan Mahallesi, Feyyaz Altınorak Caddesi'nde kuruldu.

Elisee Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elisee Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Feti Vasilev tarafından kuruldu.

Navy İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navy İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Balci, Nurgen Mertan ve Yusuf Cemal Mertan ortaklığında kuruldu.

Eskişehir'de sıva yaparken yere düşen inşaat işçisi yaralandı!

Eskişehir, Akarbaşı Mahallesi Depboy Sokağı'ndaki çalıştığı inşaatta sıva yapan Feti A. dengesi kaybederek düştü…

Gmax İnşaat Otomotiv Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmax İnşaat Otomotiv Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Feti Dumangöz tarafından kuruldu.

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 TL sermaye bedeli ile  Reza Hassani ve Sedat Balci ortaklığında kuruldu. 

Allen Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Allen Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tamer Balci ve Endam Acar ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Cem Karaca Sokak'ta kuruldu.

Özbalcı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbalcı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feti Balci tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta Silivri, Mimarsinan Mahallesi, Feyyaz Altınorak Caddesi'nde kuruldu.

Side Turizm Yatırım Seyahat ve İşletmecilik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Side Turizm Yatırım Seyahat ve İşletmecilik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Feti Vehbi Özkoç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2014 tarihinde kuruldu.

Feti İnşaat Metal Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Feti İnşaat Metal Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi 15 bin TL sermaye ile Emin Dönmez tarafından 4 Ocak 2013 tarihinde açıldı...

Feti Balci Haberi

Feti Balci

Özbalcı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feti Balci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta kuruldu. 


Özbalcı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhütve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...