02 / 05 / 2024

FETÖ serveti

FETÖ serveti

FETÖ'nün 7.5 milyarı gayrimenkul, 41 milyar lirası şirket varlığı olmak üzere hainlerin toplam 48.5 milyarı devlete geçti.

''Sabredenlerin serveti gümüş ilk hafta şov yaptı'' diyen İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını uyardı

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Gümüş, ''sabredenlerin serveti'' diyerek açıklama yapan İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Evde canı sıkılınca bileziklerini sattı, şimdi 5 milyonluk serveti var

Antalya'da yaşayan 43 yaşındaki Fatma Öncel, 15 yıl önce evde sıkıldığı için 4 bileziğini satıp 1 inek aldı. 15 yıl sonra ise Öncel'in 5 milyon liralık serveti var.

Amerikalıların serveti rekor seviyeye ulaştı!

Merakla beklenen ve açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hanehalkı serveti, 2021 yılının son çeyreğinde 150,3 trilyon dolara ulaştı ve böylece tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

Elon Musk'ın serveti katlandı!

SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk’ın serveti 335 milyar dolara yükseldi. Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, teknoloji devi Elon Musk’ın serveti, 24 milyar dolar daha artış gösterdi ve 335 milyar dolara ulaştı.

En zengin 400 ABD'linin serveti 1 senede yüzde 40 arttı!

Forbes dergisi tarafından her sene açıklanan ve en zengin 400 ABD'linin yer aldığı Forbes 400 listesi belli oldu. Açıklanan listeye göre, en zengin 400 ABD’linin serveti 1 senede yüzde 40 arttı...

Çinli milyarderlerin serveti eridi!

Çin'in teknoloji şirketlerine ilişkin düzenleme adımları sonrasında Çinli teknoloji milyarderlerinin serveti toplamda 87 milyar geriledi.

Bill ve Melinda Gates 130 milyarlık serveti nasıl paylaştı?

Microsoft'un kurucusu Bill Gates ve Melinda Gates çifti resmi olarak boşandı. Peki, çift milyar dolarlık serveti nasıl paylaştı? İşte detaylar...

Rus milyarderlerin serveti rekor kırdı!

Rus milyarderlerin toplam serveti ülkenin GSYİH’sına oranı, diğer ülkelere bakıldığında rekor kırdı. 120 Rus milyarderinin toplam serveti sene içinde yüzde 10 arttı.

Türkiye'deki milyarderlerin serveti 127 milyar TL arttı!

Koronavirüs salgınında Türkiye'deki dolar milyarderlerinin serveti 127 milyar TL yükseldi. Bu artış dolar bazında yüzde 39'a denk geliyor. Türkiye'deki dolar milyarderi sayısı da bir yıl içinde 23'ten 26'ya ulaştı.

Maradona'nın serveti açıklandı! İşler karıştı!

Maradona geçtiğimiz hafta 60 yaşında hayata veda ettiğinde arkasında hayatının karmaşıklığını ve dönem dönem yaşadığı sıkıntıları da yansıtan bir miras bıraktı. İşte Maradona'nın serveti...

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

ABD'nin en zengin 12 kişisinin serveti salgın döneminde 1 trilyon doları geçti!

ABD'nin en zengin 12 kişisinin serveti, koronavirüs salgını döneminde 1 trilyon doları aştı. Bu, yaklaşık yüzde 40'lık bir artışa tekabül ediyor.

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

FETÖ serveti Haberi

FETÖ serveti

FETÖ ile yapılan mücadelenin masaya yatırıldığı MGK toplantısında, “FETÖ’yle mücadelede önemli ölçüde başarı sağlandı” sonucuna varıldı. Yapılan değerlendirmede, “OHAL, FETÖ’yle mücadelede gerekli. FETÖ’yle mücadele bundan sonra da tavizsiz sürecek. Sivil ve askeri bürokraside önemli ölçüde temizlik yapıldı ama bu devam edecek” 


Toplantıda, FETÖ ile mücadelenin mali yönü de ayrıntılı olarak masaya yatırıldı. Mali boyutla ilgili şu değerlendirme yapıldı: “Fetullahçı Terör Örgütü’nün maddi kaynaklarının kurutulması bu örgütle mücadelenin en temel adımlarından biridir. FETÖ’yle mücadelede asıl başarı finansal ayakta sağlandı. Örgüt ekonomik olarak çökertildi. 966 şirkete el konularak TMSF’ye devredildi. Şirketlere ait 4 bin 888 mal varlığına el konuldu.


Bunların taşınmazları Maliye’ye devredildi. 7.5 milyar lira gayrimenkul varlığı ve 41 milyar lira şirket büyüklüklerine el konuldu. Bu oran, dünya ölçeğinde bu çapta sonuçların...