01 / 05 / 2024

fetöcülerin yargılanacağı salonlar

fetöcülerin yargılanacağı salonlar

İzmir'de FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin 267 sanığın yargılanacağı, 654 kişi kapasiteli duruşma salonu yeniden tasarlanarak modernize edildi

Brent petrol yeniden tırmanıyor: Benzin ve motorine yeni zam gelecek mi? Sürücüler dikkat!

Brent petroldeki düşüşün ardından, benzin ve motorine geçtiğimiz hafta peş peşe gelen indirimlerin ardından sürücülerin yüzleri gülmüştü. Petrolde yükseliş yeniden başladı. Peki akaryakıt fiyatları ne kadar? Benzin ve motorin yeni haftaya nasıl başladı? 

Benzin, motorin, LPG'de güncel fiyatlar ne kadar? Peş peşe indirim geldi: Sürücüler hemen bakın!

11 Aralık 2023 benzin, motorin, LPG fiyat listesi merak ediliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de indirim ya da zam var mı? İşte sürücülerin merak ettiği o detaylar...

Motorinde ikinci indirim hemen yarın geliyor! Sürücülere peş peşe müjde: Fiyatlar 35 liraya düşecek!

Sürücülerin son zamanlarda merakla beklediği akaryakıt fiyatlarında peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Motorine dün gece yarısından itibaren 1.34 TL indirim gelmişti. Yarın fiyatlar yeniden düşecek. İşte o rakamlar...

Güncel araba muayene ücretleri ne kadar? Muayene yaptırmayan ne kadar ceza ödeyecek? 

Ehliyet sahibi olan kişilerin bazı uyarıları dikkate alması gerek. Bazı uyarılara uyulmaması durumunda ise para cezasına ödemek zorunda kalıyorlar.  Son uyarılardan biri de 1130 TL ödeme yapma uyarısı oldu. Bu uyarı dikkate alınmadığında 951 TL ödenecek. Sürücülerin dikkate alınması gereken detaylar

Eğer otomobiliniz varsa kaskoda böyle indirim alabilirsiniz!

Otomobil fiyatlarındaki artış beraberinde kasko ve sigorta fiyat artışlarını beraberinde getirdi. Bu da sürücülerin bütçelerini zorlamaya başlayan durumlardan biri oldu. Uygun fiyatlı kasko almak isteyen sürücülere özel firmalar tarafından yeni bir kampanya başlatıldı. 

Kasko poliçesinde bir ilk! Ana Sigorta, kasko poliçesi alanlara, araç geri alım güvencesi sunuyor!

Ana Sigorta, ‘Tastamam Sigorta’ ürünü ile sürücülerin risklerini teminat altına alırken, aracını satmak isteyenlere de geri alım güvencesi sağlıyor. Yani kasko poliçesi alanlar, araçlarını elden çıkarmak istediklerinde Ana Sigorta’ya satma imkanından yararlanıyor.

Akaryakıt fiytalarında tabela değişti! Sürücüler dikkat: Hemen benzin, motorin ve LPG fiyatlarına bakın!

Akaryakıt fiyatlarında fiyat değişikliği devam ediyor. Sürücülerin aklı bir zam bir indirim derken karıştı. Fiyatları görenin aklı başından uçtu. İşte il il akaryakıt fiyatlarında son durum...

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Trafik sigortasında çığır açan dönem resmen başladı! Yüzde 50 indirim geldi!

Trafik sigortasında devrim niteliğindeki dönem resmen başladı. Bu kapsamda, iyi sürücülerin yüzde 50 daha az sigorta primi ödeyeceği öğrenildi. Diğer taraftan, senede üç ya da daha fazla kaza yapanları ise daha yüksek prim ödemeleri bekliyor.

Porsche Panamera’ya bu ay ne kadar zam geldi? Porsche Panamera’nın mayıs ayı fiyatı belli oldu!

Hız ve adrenalin seven sürücülerin aklına ilk gelen markalarından Porsche, mayıs ayı kapsamında modellerinin yeni fiyatını spor araba tutkunları için duyurdu. Böylelikle Panamera’nın da yeni fiyatı belli oldu. Peki, Porsche Panamera’ya zam geldi mi? 6 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Motorine bu gece yarısı indirim geliyor! Sürücülere Mayıs'ın ilk müjdesi geldi! Şimdi bu rakamlara bakın!

Petrol fiyatlarındaki hareketli grafiğin yönünü aşağı çevirmesi benzin, motorin ve LPG fiyatlarını da etkiliyor. Sürücülerin merakla beklediği yeni indirim müjdesi de dün açıklandı. Motorine bu gece yarısı 58 kuruş indirim geliyor. 

Motosiklete talep patladı! Sıfır araçtaki tedarik sıkıntısı motosiklete yaradı!

Pandemi sonrası artan bireysel ulaşım aracı ihtiyacı motosiklete olan talebi de patlattı. Motosiklet, hem otomobil fiyatlarına göre fiyatlarının daha erişilebilir olması hem de yoğun trafikten etkilenmemesi nedeniyle sürücülerin gözdesi oldu.

Kuzey Marmara otoyolunda bayram rekoru! Bayramda geçen araç sayısı 1 milyon 750 bine ulaştı!

Ramazan Bayramı tatilinde şehir dışına çıkanların tercihi Kuzey Marmara Otoyolu (KMO) oldu. Bayram tatili olan 20 Nisan ile 23 Nisan 2023 tarihleri arasında sürücülerin KMO’na yoğun ilgi gösterdiği belirtilirken, otoyolun yeni bir rekora imza attığı bildirildi.

fetöcülerin yargılanacağı salonlar Haberi

fetöcülerin yargılanacağı salonlar


İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin 267 sanığın yargılamasının yapılacağı 654 kişi kapasiteli duruşma salonu yenilenerek hazır hale getirildi. 


Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne bağlı Aliağa Ceza İnfaz Kurumu Kampüsünde, Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlülerin detaylı ve titiz bir şekilde yaklaşık 45 günde çalışmalarını bitirdiği salon, davanın rahatlıkla yürütülüp izlenebileceği teknolojik donanımlarıyla dikkati çekiyor. 


FETÖ'nün 15 Temmuz darbe teşebbüsüne ilişkin İzmir'de yürütülen soruşturma kapsamında, 267 sanığın yargılanacağı duruşma salonu, 270 sanık, 202 avukat, 162 izleyici ve 20 basın mensubu olmak üzere 654 kişi kapasiteli olacak şekilde düzenlendi.


Darbe girişimine ilişkin İzmir'de 30 Ocak Pazartesi günü başlayacak ilk davanın görüleceği 750 metrekarelik alana sahip salona tutuklu sanık, hakim ve savcı ile izleyici olmak üzere üç bölümden giriş sağlanacak. 


-...