28 / 04 / 2024

Motosiklete talep patladı! Sıfır araçtaki tedarik sıkıntısı motosiklete yaradı!

Motosiklete talep patladı! Sıfır araçtaki tedarik sıkıntısı motosiklete yaradı!

Pandemi sonrası artan bireysel ulaşım aracı ihtiyacı motosiklete olan talebi de patlattı. Motosiklet, hem otomobil fiyatlarına göre fiyatlarının daha erişilebilir olması hem de yoğun trafikten etkilenmemesi nedeniyle sürücülerin gözdesi oldu.



Otomobil fiyatları almış başını gidiyor. Sıfır model araç fiyatları 800 milyon liradan başlayarak 1 milyon liraya kadar çıkıyor. Zaten belli bir süredir devam eden çip krizi nedeniyle pazarda sıfır araç bulmak da çok kolay değil. Araba ihtiyacı olanlar ya ikinci el alıyor veya maliyeti daha uygun olduğu için motosikleti tercih ediyor.

Motosiklet meraklılarının büyük ilgi gösterdiği Motobike İstanbul 2023 fuarı açıldı. Fuarın ana sponsoru Motul Türkiye Satış Direktörü Kerem Oyılmaz, tüm krizlere ve zorluklara karşın Türkiye motosiklet pazarının istikrarlı şekilde büyümeye devam ettiğini açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön