12 / 05 / 2024

Motosiklete talep patladı! Sıfır araçtaki tedarik sıkıntısı motosiklete yaradı!

Motosiklete talep patladı! Sıfır araçtaki tedarik sıkıntısı motosiklete yaradı!

Pandemi sonrası artan bireysel ulaşım aracı ihtiyacı motosiklete olan talebi de patlattı. Motosiklet, hem otomobil fiyatlarına göre fiyatlarının daha erişilebilir olması hem de yoğun trafikten etkilenmemesi nedeniyle sürücülerin gözdesi oldu.



OTOMOBİL MALİYETİ YÜKSEK

Fuarın açılış töreninde konuşan Motul Türkiye Satış Direktörü Kerem Oyılmaz, Türkiye motosiklet pazarına ilişkin çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Yaşanan tüm krizlere ve zorluklara rağmen Türkiye’de motosiklet pazarının güçlü ve istikrarlı şekilde büyüdüğüne dikkat çeken Oyılmaz, pandemi sonrasında ortaya çıkan bireysel ulaşım aracı ihtiyaca işaret ederek, “Trafikteki moto kurye servisleri arttı. Ayrıca ulaşım ve otomobil maliyetleri de sürekli yükseliyor. Bütün bunlar da motosiklete olan talebin de artmasına neden oluyor” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön