03 / 05 / 2024

fetönün el konulan malları

fetönün el konulan malları

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ üyelerinin malvarlıkları kapsamında el konulan gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tekin sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.

Antakya Dikmece’de ‘durdurma’ kararının devamına karar verildi!

Antakya Dikmece mahallesinde topraklarına TOKİ konutlar inşaatı için "acele kamulaştırma" kararı ile el konulan ve köylülerin başvurularına ilişkin "yürütmeyi durdurma" kararının devamına karar verildi. 

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

Son dakika altın bilezik fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezikler el yakıyor

Altın fiyatları iki haftalık düşüşün ardından bugün yükselişe geçti. Yükselen altın fiyatları ile beraber altın bilezik fiyatları resmen fırladı. Bilezik almak isteyenler, bilezik fiyatlarının ''el yaktığını'' söyledi. Peki altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın bilezik kaç TL?

Altın el yakmaya başladı! Altının son fiyatını duyan şaşkın! İşte 28 Temmuz 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken, yatırımcının ve vatandaşın gözü kulağı ise Kapalı Çarşı’nın altın fiyatlarında. Peki 28 Temmuz 2022 altın fiyatları ne kadar? İşte 28 Temmuz altın fiyatları...

İçişleri Bakanlığı'nın el koyduğu İBB dosyalarında hangi zararlar var?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Saygı Öztürk, bugünkü köşesinde, İçişleri Bakanlığı'nın el koyduğu İBB dosyalarını kaleme aldı. İşte Saygı Öztürk'ün 'İşte, İçişleri Bakanlığı’nın el koyduğu dosyalar ve kalem kalem zararlar' başlıklı yazısı...

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

Hileli bir şekilde el konulan gayrimenkuller ne olur?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, okuma yazma bilmeyen bir babanın gayrimenkullere çocuğu tarafından el koyması ve sonrasında gayrimenkullerin başkasına devredilmesi durumunda ne yapılabileceği soruldu.

İçişleri Bakanlığı'nın el koyduğu İBB dosyalarında hangi araziler var?

İBB tarafından satın alınan birçok gayrimenkul için müfettişler incelemelerde bulundu. Araştırma devam ederken İçişleri Bakanlığı dosyaları aldı. Peki o dosyalar neler?

İçişleri Bakanlığı'nın el koyduğu soruşturma dosyalarında metro ihaleleri de mi var?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) eski başkanları Kadir Topbaş ve Mevlüt Uysal’ın metro ihalelerinde tahmini 1 milyar TL kamu zararına sebep olduğu ileri sürülerek yapılan suç duyurusu Danıştay’dan döndü.

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

İzmir'de iş dünyası seferber oldu! Oteller kapılarını depremzedelere açtı!

İş dünyası İzmir'deki depremin yaralarını el birliği ile sarmak için harekete geçti. Sanayici, kamunun kriz yönetimine destek vereceğini belirtirken, oteller kapılarını evini kaybeden vatandaşlara açtı.

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

fetönün el konulan malları Haberi

fetönün el konulan malları



CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ üyelerinin malvarlıkları kapsamında el konulan gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tekin sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.


Tekin önergesinde "Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanı, kamuoyuna ifade etmiş olduğunu üzere FETÖ/PYD terör örgütüne ait 1142 vatan toprağına el konulmuş olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız." diyerek 4 soru sordu.


Tekin'in soruları


1. El konulmuş olan 1142 vatan toprağımız hangi illerimizde bulunmaktadır? İl il belirtiniz.


2. 1142 vatan toprağı hangi kurum ya da kuruluşlar tarafından, FETÖ/PYD terör örgütüne kiralanmış, satılmış veya yap-işlet-devret yöntemiyle devredilmiştir?


3. Kurtarılmış olan 1142 vatan toprağımızın; ada, pafta, parsel olarak detayları nedir?


4. El konulan 1142 vatan toprağının her biri için piyasa değerini ayrı ayrı...