26 / 07 / 2024

Fevzi Çakmak Yüzme Havuzu

Fevzi Çakmak Yüzme Havuzu

Mehmet Hançerli, ilk yüzme havuz projesini Karaciğan Mahallesine, ikincisini ise Akabe Mahallesine kazandırdıklarını ifade ederek üçüncü yüzme havuzunun inşaatının Fevzi Çakmak Mahallesi Serdabat Caddesi üzerinde devam ettiğini söyledi...

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı 2025'te açılacak!

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı'nın 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Konya Fevzi Çakmak'ta 21.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 21 milyon 135 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisleri açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti.

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi 4 Ekim'de açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi'nin 4 Ekim'de hizmete açılacağını belirtti.

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye'de hayata geçirdiği Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi’ne tapu müjdesi!

Kepez Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde okul, yol ve park alanında kalan gecekondularda oturan yaklaşık 500 vatandaşın, 30 yıllık tapu özlemini gideriyor.

Pendik Fevzi Çakmak 4. Bölge 2. Etap İmar Uygulaması askıya çıktı!

Yıllardır imar sorunlarıyla gündeme gelen Fevzi Çakmak Mahallesi sınırları içindeki bölgenin kaderi kentsel dönüşüm modeliyle değişiyor.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Ordu’da yeni sosyal yaşam alanları oluşturmak amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde başlattığı Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi’nin yapım çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Mareşal Fevzi Çakmak Deresi'ne beton!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesindeki Mareşal Fevzi Çakmak Deresi’nde yaptığı temizlik çalışmasının ardından, uzun süreli çözüm amacıyla dere tabanını betonla kapladı.

Kırklareli Fevzi Çakmak Bulvarı Kentsel Tasarım başladı!

Kırklareli Belediyesi, Fevzi Çakmak Bulvarı Kentsel Tasarım Projesi uygulama çalışmasına ilk kazmayı vurdu.Alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi ve ışıklandırması ile Kırklareli’ne ayrı bir hava katacak çalışma yaklaşık 3 ayda tamamlanacak.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Bilgi Evi açıldı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu yıl ilk defa eğitim verecek olan Fevzi Çakmak Bilgi Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Suluova Fevzi Çakmak Caddesi yenileniyor!

Suluova Belediyesi, Altyapı’da son aşamaya gelinen Ata Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde yaya gidiş gelişlerini daha güvenli hale getirmek amacıyla Bordur ve Kaldırım çalışmalarına başladı.

Ünye Fevzi Çakmak Mahallesi cazibe merkezi oluyor!

Yerel seçimler öncesi Fevzi Çakmak Mahallesi ile ilgili “Yıllardır ihmal edilen bu mahallemiz cazibe merkezi olacak” diyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, göreve geldiği günden bu yana mahalle ile ilgili birçok projeyi hayata geçiriyor.

Fevzi Çakmak Yüzme Havuzu Haberi

Fevzi Çakmak Yüzme Havuzu

KARATAY Belediyesi tarafından yaptırılan Fevzi Çakmak Yüzme Havuzu'nun inşaat çalışmaları devam ediyor. 


Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilk yüzme havuz projesini Karaciğan Mahallesine, ikincisini ise Akabe Mahallesine kazandırdıklarını ifade ederek üçüncü yüzme havuzunun inşaatının Fevzi Çakmak Mahallesi Serdabat Caddesi üzerinde devam ettiğini söyledi. Yapımına başlanılan 3. Yüzme Havuzunun 6 Milyon TL lik bir yatırım olduğunu kaydeden Hançerli, 2014 yılı içerisinde tamamlanarak hizmet vereceğini belirtti. Yüzme Havuzu kompleksinin 6375 metrekarelik bir alan üzerine kurulduğunu dile getiren Hançerli, Geçmiş yıllarda yapılan anketlerde halkın altyapı, asfalt, yeşil alan gibi rutin belediyecilik hizmetlerini isterken, 2010 yılından sonra bu istekler yüzme havuzu, kongre merkezleri, sosyal tesisler ve daha büyük yatırımlara yer bıraktığını ifade ederek halkın isteklerini yerine getirmekle mükellef olduklarını vurguladı. Karatay'a kazandırılan Yüzme Havuzu...