08 / 07 / 2024

fiat mayıs kampanyası

fiat mayıs kampanyası

Satışlarını artırmak isteyen araba firmaları yeni kampanyalarını da açıklamaya devam ediyor. İşte yeni bir araç almak isteyenlerin yakından takip ettiği o kampanyalar...

Fiat Egea Cross'ta bu ay hem indirim hem de 0 faiz müjdesi var! Son tarih 31 Mayıs 2024!

Fiat'ın en sevilen modelleri arasında başı çeken Egea Cross'a hem indirim hem de kampanya müjdesi geldi. Peki Fiat Egea Cross Mayıs 2024 fiyatları ne kadar?

DS Automobiles'den mayıs ayı kampanyası! DS 7'de 650 Bin TL kredi imkanı sunuyor...

DS Automobiles, premium segmentte kullandığı asil malzemeleri, yüksek konforu ve teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan zarif DS 7 modelinin avantajlı satış koşulları ile birlikte mayıs ayında da sunmaya devam edeceğini duyurdu.

MG'nin Mayıs 2024 kampanyası için son 5 gün! Yüzde 50 peşinatla otomobil fırsatı! 

MG'nin Mayıs 2024 kampanyası için son 5 güne girildi. Söz konusu kampanya kapsamında MG4 için yarısı peşin yarısı vade farksız taksit imkanı sunuluyor. İşte MG Mayıs 2024 kampanyası detayları...

Tarım Kredi Market'te bugün yeni indirimler var! Tarım Kredi'de 18-20 Mayıs'ta indirimi ürünler var...

Tarım Kredi Market 18-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında yeni indirimlerini açıkladı. Tarım Kredi Market yüzde 50 indirim kampanyasına ek olarak hafta sonuna özel yeni bir kampanya başlattığı açıklandı. Tarım Kredi Market hafta sonu indirimleri.

Peugeot 3008'de 180 bin TL kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? 

Peugeot otomobil markası en sevilen modellerinden Peugeot 3008 için kampanya başlattı. Sıfır faiz ve 180  bin RL kredi imkanıyla satışlar devam ediyor. Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? Mayıs 2024 Peugeot 3008 fiyat listesi.

New Holland traktör Mayıs 2024 fiyatları açıklandı! Hem en düşük New Holland fiyatları hem de kredi kampanyası şaşırttı

New Holland, pek çok çiftçi tarafından merak edilen ve araştırılan Mayıs 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Peki New Holland traktör Mayıs 2024 fiyatları ne kadar?

Fiat Fiorino'ya hem 25 bin lira indirim hem de kampanya müjdesi! İşte Fiorino Mayıs 2024 güncel fiyat listesi! 

Fiat'ın en sevilen ticari araçları arasında yer alan Fiorino'nun Mayıs 2024 fiyatları resmi internet sitesinden açıklandı. İşte hem kampanya hem de 25 bin TL indirim müjdesi gelen Fiorino'nun güncel fiyatları...

Ege Yapı Modern Yaka'da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Ege Yapı, Modern Yaka'nın Mayıs kampanyasını "Bahar Dediğin Böyle Olur!" diyerek duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Fiat Egea'da mayıs kampanyası! 250 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla! Fiat Egea Sedan ve Cross fiyat listesi 2024!

Fiat, mayıs ayında Egea sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Fiat, sedan ve Cross modellerinde 250 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı sunuyor. İşte  Fiat Egea Sedan ve Cross fiyat listesi 2024!

MG mayıs ayı kampanyasını duyurdu! MG HS modellerinde avantajlı kredi oranları ve cazip fiyatlar sizleri bekliyor...

Türkiye’nin 2023'te en hızlı büyüyen otomobil markası ödülünü alan MG, mayıs ayına özel fiyatlarını ve çok avantajlı satış desteklerini duyurdu. MG HS modellerinde özel indirim fırsatları.

Opel Astra'da Mayıs kampanyası! Oneline'a özel büyük fırsatı kaçırmayın! İşte Opel Astra fiyat listesi

Opel'in en çok sevilen Astra modelinde mayıs ayına özel büyük kampanya başladı. Peki Opel Astra fiyatı ne kadar? Opel Astra kaç lira? 7 Mayıs 2024 Opel Astra fiyat listesi.

Hyundai'den tam 175 bin TL'lik Mayıs 2024 indirimi! İşte Bayon ve Tucson yeni fiyat listesi!

Mayıs 2024 kampanyasını duyuran Hyundai tam 175 bin TL indirim yaptığını açıkladı. Peki Hyundai Bayon ve Tucson'un yeni fiyatları ne kadar? 

Citroen açıkladı! Citroen'den mayıs ayına özel 0 faizli araç kampanyası...

Mayıs ayının gelmesi ile birlikte otomobil markaları arasında da rekabet hızlandı. Buna göre, Toyota'nın dün açıklanan fiyat indirimi ve faiz düşürme kampanyasından sonra Citroen mayıs ayı kampanyasını duyurdu. 

fiat mayıs kampanyası Haberi

fiat mayıs kampanyası

Satışlarını artırmak isteyen araba firmaları yeni kampanyalarını da duyuruyor. Bu kampanyalar kapsamında en yeni duyuru da Fiat'tan geldi.

Fiat resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Fiat Egea Ailesi Hybrid modellerinde yarısını şimdi, yarısını ise 1 sene sonra ödeme kampanyası başlattı. 

Peki yarısını 1 yıl öde kampanyası ne zaman sona erecek? İşte merak edilen o sorunun yanıt...

Fiat resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada sıfır araba satın almak isteyenlerin yüzünü güldüren kampanyanın 1 Haziran 2022 tarihine  kadar geçerli olacağını belirtti.

Kampanyaya ilişkin faiz oranı araç fiyatına göre, kullanılan kredi koşullarına göre ve müşteri tipine göre değişebilir. Söz konusu bu kampanyaya alternatif olarak eşit ödemeli 100 bin TL, 12 ay vadeli yüzde 1,99 faiz kampanyası da kullanılabilir. Kredi kampanyaları 0 kilometre 2022 model yılı...