17 / 05 / 2024

Fiba Holding Otel

Fiba Holding Otel

YÖRSİAD üyesi işadamlarıyla buluşan Fiba Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Özyeğin, Antalya'da yatırım planları olduğunu belirterek, "Bir otel ve Florence Nightingale Antalya Hastanesi önceliğimiz" dedi.

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

NG Holding'ten 250 milyon liralık yeni otel yatırımı!

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

Mahall Bomonti İzmir'in otelini Marriott işletecek!

Mahall Bomonti İzmir'in içinde yer alan otel ile ilgili işletmeci arayışı geçtiğimiz haftalar içinde tamamlandı. Türkerler Holding, otel için Marriott Grubu ile anlaşma sağladı.

Fiba Holding Otel Haberi

Fiba Holding Otel

Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği (YÖRSİAD) nisan ayı olağan toplantısı Porto Bello Otel'de yapıldı. Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin'in konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, İsparta Girişimci Sanayici İşadamları Derneği, ANTİAD, ANTGİAD, Genç Girişimciler Kurulu, Rus Sanat ve Kültür Derneği, DÖSİAD, Fibabanka'dan da yöneticiler konuk olarak yer aldı. 




Planlarını anlattı 

Toplantıda Antalya'da yapmak istedikleri yatırımlar hakkında bilgi veren Özyeğin, öncelikle bir otel ve hastane yatırımı düşündüklerini belirterek şunları söyledi: "Gönlümüzde hep burada bir otel sahibi olmak vardı. Ama şimdiye kadar nasip olmadı. Önümüzdeki dönemde böyle bir projemiz olabilir. Çünkü İstanbul'da Swiss Otel yatırımımızla otelcilik sektörü bildiğimiz bir alan. Ama 20I4'te ortağı olduğumuz Florence Nightingale Hastanesi'nin gitmek istediği iki ilden biri Antalya. Doğru yeri bulursak, lokasyon ve fırsat bulursak hemen işe koyulacağız."...