03 / 05 / 2024

fikirtepe 6 daire kararı

fikirtepe 6 daire kararı

Danıştay’ın FİKİRTEPEHABER.com ’da yayımlanan diğer YÜRÜTMEYİ DURDURMA kararı ile, BAKANLIK BÜROKRATLARININ KAMULAŞTIRMA işlemlerinde HUKUKA UYARLIK BULUNMADIĞINI tespit ederek, içtihat birliği içinde olduğunu teyit etmektedir...

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Rekor İstanbul’da! O ilçede 6 bin liranın altında kiralık daire kalmadı!

Geçinemiyoruz Platformu, geçtiğimiz eylül ayı konut raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre, İstanbul Kadıköy'de 6 bin lira altında kiralık daire kalmadı. İşte detaylar…

O ilde 2 arsa, 6 daire ile 1 adet arazi satılıyor! Ev ve arsa alacaklar dikkat!

Sakarya ili Erenler Belediyesi, Sakarya ili, Erenler ilçesinde yer alan 2 arsa, 6 daire ile 1 adet araziyi satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Kayseri'de geçici ruhsatı alınmış, projesi hazır 112 daire 6 dükkan satılıyor!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri'de Geçici Ruhsatı Alınmış Projesi Hazır 112 Daire 6 Dükkan için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

2020'nin ilk 6 ayında 212 bin 231 daire için yapı ruhsatı verildi!

Belediyeler tarafından 2019'da 122 bin 752 daire, 2020 yılının ilk 6 aylık döneminde de 212 bin 231 daire için yapı ruhsatı verildi.

Kayseri yatırımları için 7.5 saatlik toplantı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç 6 daire başkanlığı tarafından yapılacak yatırımlarla ilgili yaklaşık 7,5 saat süren bir toplantı yaptı.

Kat malikleri için otopark kullanımı!

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Apartmanımızda 8 daire, 6 adet araç park yeri var. 6 daire kendine yer seçmiş oraya park ediyor iki daire açıkta kalıyor. Ortak yer olarak kullanılan park yerinde nasıl bir çözüm bulabiliriz?' sorusunu yanıtladı.

Ümraniye'de 6 milyon TL'ye icradan satılık dubleks daire!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, İnkılap Mahallesi'nde yer alan dubleks daire vasıflı gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ataköy Konakları'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan Ataköy Konakları'ndaki daire 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Konya My Office'de son 6 daire!

Kızılöz İnşaat tarafından hayata geçirilen My Office projesi Konya'da yükseliyor. Son 6 dairenin satışta olduğu projenin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Melikgazi'de 92 daire 6 dükkan için ihale yapıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesinde 2 blokta 92 daire ile 6 dükkan yapımının kat karşılığı için ihalesinin yapıldığını açıkladı. 

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

fikirtepe 6 daire kararı Haberi

fikirtepe 6 daire kararı

Danıştay’ın FİKİRTEPEHABER.com ’da yayımlanan diğer YÜRÜTMEYİ DURDURMA kararı ile, BAKANLIK BÜROKRATLARININ KAMULAŞTIRMA işlemlerinde HUKUKA UYARLIK BULUNMADIĞINI tespit ederek YÜRÜTMENİN durdurulmasına karar vermekle, içtihat birliği içinde olduğunu teyit etmektedir.


Hem mâlik hem de hukukçu kimliğimle şunları arzetmek isterim ki, öncelikle çantacıların ve onlara uyan %100 çoğunluğu sağlamak uğruna hiçbir çaba sarfetmeyen müteahhitlik firmalarının tertipleri boşa çıkarılmıştır.


Bir müteahhitlik firmasının yapması gereken, toprak – arsa sahiplerini ikna ederek rızasını almaktır, yok evlerinin yolunu kesmek,  yok çantacılarla- menfaatçileri ortaya salarak arsa sahiplerini mağdur etmek, yok bakanlık bürokratlarını devreye sokarak arsa sahiplerini korkutarak  sözleşme imzalamaya zorlamak vb eylemlerden kaçınmaktır.  Evimizin bulunduğu adada faaliyet göstermeye çalışan firma imzaları tamamlamak istememekte, imza atanları oyalamak için de BAKANLIK BÜROKRATLARINI devreye sokarak kamulaştırma işlemlerini yasaya aykırı olarak başlatmıştır. Bu...