28 / 07 / 2024

fikirtepe eksik arsa metrajları

fikirtepe eksik arsa metrajları

Yapılan hukuksuz ve yanlış işlemler ile ilgili iddialar vatandaşın kafa karışıklığının devam etmesine sebep oluyor. Firmaların ve yetkililerin tüm bu iddialara karşı şeffaf ve doyurucu bir şekilde durumu aydınlatıcı açıklama yapmaları gerekmektedir.

Arsa payı düzeltme davası dilekçesi 2022!

Arsa payı hatalı ve eksik yazılmış olan kat mülkiyeti veya kat irtifakı sahipleri bir dilekçe ile arsa payı düzeltme davası açabiliyor. İşte arsa payı düzeltme davası dilekçesi 2022...

Kentsel dönüşüm mağdurlarından ucuza satılık arsa payı!

İstanbul Fikirtepe’de 9 yıl önce başlayan kentsel dönüşüm süreci binlerce vatandaşın mağdur olmasına neden oldu. Dönüşümden umudunu kesenler arsa paylarını birer birer satmaya başladı. Bir dönem 10-12 bin liraya kadar çıkan metrekare fiyatları bugün 4-5 bin liradan satılıyor.

Tepe-Sera'nın Fikirtepe ihalesi iptal!

Tepe-Sera Adi Ortaklığı, Fikirtepe'de 160 kadar arsa sahibinin paylarını satın almak için harekete geçmişti. Yüzde 98 oranında anlaşma da sağlanmıştı ancak yüzde 2'lik kısım ihaleye itiraz etti ve ihaleyi iptal ettirdi..

Optimist Residence Fikirtepe satılık!

13 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Optimist Residence projesi konut, AVM ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Optimist Residence Fikirtepe satılık daireler yakında lanse edilecek.

Transform Fikirtepe telefon!

Transform Fikirtepe projesi 157 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Transform Fikirtepe telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Evim Kadıköy projesinin arsa sahiplerinden protesto!

Fikirtepe'de bazı arsa sahipleri, binalarını yıkıp yeniden yapmadığı iddiasıyla anlaşma yaptıkları inşaat firmasını protesto etti. Avukat Songül Aybirdi Güler de arsa maliklerinden bir kısmının sözleşmelerini feshettiğini aktardı.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim!

Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 8 bin 774 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satılık!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. 3 bloktan oluşan proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Fikirtepe Velvet Towers satış ofisi iletişim!

Boğaziçi Köprüsü'ne 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 24 metrekare arsa alanına yayılıyor. Fikirtepe Velvet Towers satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Grup Fikirtepe için güçlerini birleştirdi!

Sinanlı Yapı ve Yiğit Grup, Fikirtepe'de devam eden kentsel dönüşüm için güçlerini birleştirdi. 30 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek projede toplam inşaat alanı 165 bin metrekareyi kapsıyor.

Fikirtepe Velvet Towers daire teslimleri!

Kalamış Sahile 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 24 metrekare arsa alanına yayılıyor. Fikirtepe Velvet Towers daire teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Brooklyn Life Fikirtepe!

Brooklyn Life Fikirtepe 'de daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Arsa alanı 8 bin metrekare olarak belirlenen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Fikirtepe Velvet Towers satılık daire!

Fikirtepe Velvet Towers satılık daire fiyatları 385 bin TL'den başlıyor. Kalamış Sahile 2 kilometre yakınlıkta bulunan proje 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

fikirtepe eksik arsa metrajları Haberi

fikirtepe eksik arsa metrajları

Yapılan hukuksuz ve yanlış işlemler ile ilgili iddialar vatandaşın kafa karışıklığının devam etmesine sebep oluyor. Firmaların ve yetkililerin tüm bu iddialara karşı şeffaf ve doyurucu bir şekilde durumu aydınlatıcı açıklama yapmaları gerekmektedir. Vatandaşların beklentileri bu yönde oluşurken bazı firmaların, eksik arsa metrajları hakkındaki iddiaları gündemden düşürme ve vatandaşları yanlış yönlendirme amaçlı yapılan algı oluşturma girişimleri ve PR çalışmaları dikkatlerden kaçmıyor. Ve maalesef vatandaşın aleyhine olduğu görülen bu tarz bir durumda bile firma, makam savunuculuğu da dahil, PR ve algı oluşturma işlemlerinde bile kullanılanların yine bazı Fikirtepelilerin olması dikkatlerden kaçmamaktadır.


Bazı inşaat firmalarının ve yetkililerin yaptığı usulsüz işlemler FİKENTDER DERNEĞİ Hukuk Biriminin takibinde 


Fikirtepe Müteahitler Platformu'nun kurucularından ve başını çeken firmalardan birisi ve/veya yetkililerin yaptığı yanlış işlemle alakalı iddiaları içeren, basında ve...