05 / 05 / 2024

fikirtepe fiyatlandırması yanlış mı

fikirtepe fiyatlandırması yanlış mı

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Uğur Dumankaya, İstanbul Fikirtepe'de tecrübesiz müteahhitlerin yanlış fiyatlandırma yaptığını belirterek, bunun bölgede büyük bir krize sebep olabileceği uyarısında bulundu.

İlaç fiyatlarına yüzde 25 zam yapıldı!

Resmi Gazete'de yer alan karar kapsamında ilaç fiyatlandırmasındaki euro kurunun güncellendiği açıklandı. Buna göre, daha önce 14 lira olarak uygulanan güncel euro değer oranına yüzde 25 zam geldiği belirtildi. İşte fiyat artışı sonrası güncel ilaç rakamları ve haberin detayları...

İlaçtaki euro kuruna zam geldi, eczacılar yeterli bulmadı!

İthal ilaçların fiyatlandırmasında kullanılan euro kuruna bugün yüzde 30,5 zam geldi. Tüm Eczacı İşverenler Sendikası, artışın yeterli olmadığını bildirdi.

İlaç fiyatlarına okkalı zam!

Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Resmi Gazete'nin yeni sayısında yayımlanan kararı ile ilaç fiyatlandırmasında baz alınan Euro kuruna yüzde 30,5 oranında zamlandı. İşte yeni son dakika detayları...

TEİS Genel Başkanı: Yurt dışından ilaç gelmesi artık hayal oldu!

TEİS Genel Başkanı Nurten Saydan, ilaç fiyatlandırmasında dikkate alınan avro kurunun piyasadaki gerçek kur seviyesine yükseltilmesini talep etti ve “Avro kuru nedeniyle yurt dışından ilaç gelmesi artık hayal gibi görünüyor" dedi.

A101'de peş peşe kampanyalar! 10 TL üzeri alışverişinizde pirinç sadece 29.90 TL.. Bu fırsatı kaçırmayın! 

A101 18 - 24 Mart'ta uygulayacağı indirimli ürünlerini duyurdu. Yayınladığı aktüel ürünlerle her hafta vatandaşı marketlerine çeken A101 yeni fiyatlandırması ile de rağbet göreceğe benziyor. Aktüel ürünleri haberimizden öğrenebilirsiniz. 

Bilgisayar endüstrisi bocalıyor! Yüksek fiyat uygulaması bilerek yapılıyor

Yılın başından beri GPU fiyatlarının düştüğünü gözlemleniyorken ünlü donanım firması AMD, düşük satışlara rağmen CPU ve GPU fiyatlandırmasında değişikliğe gitmeyecek.

2023 model Chevrolet Trax resmen karşımızda

2023 Chevrolet Trax, tamamiyle yenilenmiş bir Crossover model olarak geliyor. Mevcut araçtan biraz daha büyük olan ve oldukça daha fazla teknolojiyi bünyesinde barındıran yeni araç, 2023 yılının bahar aylarında ABD'de satışa sunulacak. Kendisinin fiyatlandırması ise 22 bin 590 dolar olarak belirlend

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sorunların araştırılması için önerge verildi!

İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde mağdur olanların sorunlarının araştırılarak çözüm yolları geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nuvo Dragos 2+1 dairelere özel fiyatlandırması!

Maltepe'de yer alan Nuvo Dragos’un çift cepheli 112 metrekarelik 2+1 daireleri, 620 bin TL peşin ve kapalı mutfak avantajı ile dikkat çekiyor.

Fikirtepe dönüştükçe metrekare fiyatları ikiye katlanacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin araştırmasına göre Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki projeler tamamlandığında metrekare fiyatları ikiye katlanacak.

Saf GYO, Akkök Holding ile hizmet sözleşmesi imzalayacak!

Saf GYO transfer fiyatlandırması kurallarına uygun şekilde taraflarca aylık olarak ve ilişkili taraf işlemlerine ilişkin yasal mevzuat çerçevesinde belirlenmesine ve bu hizmetlerin alımının belirlenmesi için Akkök ile hizmet sözleşmesi imzalayacak.

Umut Durbakayım: Fikirtepe'de 4. projeler hazır!

Teknik Yapı'nın ikinci kuşak patronu ve Nazm Durbakayım'ın oğlu Umut Durbakayım, Fikirtepe'de kentsel dönüşümünün algı anlamında yanlış ifade edildiğini söyledi.

fikirtepe fiyatlandırması yanlış mı Haberi

fikirtepe fiyatlandırması yanlış mı

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, İstanbul Fikirtepe'de 25 bine yakın konutun birden devreye gireceğine dikkat çekerek, bunun bölgede ciddi bir rekabete yol açacağını söyledi. Dumankaya, "Burada amatör oyuncular sıkıntı oluşturabilir. Bölgede tecrübesiz çok fazla firma var ve yanlış fiyatlandırma yapıyorlar. Bizim maliyetlerimizin altında rakamlarla satışa çıkan firmalar var. Maliyetlerin henüz farkında değiller. Bu da Fikirtepe'de ileride bir krize sebep olabilir." dedi. 


Dumankaya İnşaat'ın Sancaktepe'de satışlarına başladığı Dumankaya Mozaik Projesi'nin tanıtıldığı toplantıda konuşan Uğur Dumankaya, "Fikirtepe çok kıymetli bir lokasyon, bu sebeple oradaki en ufak bir denge bozukluğu tüm Anadolu yakasında dengeleri bozabilir." uyarısında bulundu. Fikirtepe'de fiyatlandırmada rekabete girilmemesi gerektiğini belirten Dumankaya, "En çok finansman gerektiren projeler kentsel dönüşüm projeleri dolayısıyla Fikirtepe'de de rekabet fiyatlandırmada olmamalı. Fiyat rekabeti yerine...