05 / 05 / 2024

Fikirtepe için oluşan platformdaki inşaat firmaları

Fikirtepe için oluşan platformdaki inşaat firmaları

Nuhoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, aralarında Nuhoğlu înşaat, Teknik Yapı, Emay, Anka, Baysaş, Vartaş, Aidiz, Güral, Selimoğlu'nun da bulunduğu 12 firmanın birleşerek bir platform oluşturduğunu açıkladı.

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki uyardı!  Bir il için 'fay kırılmadı' dikkat edilmeli...

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Türkiye'nin deprem gerçeği ile ilgili dikkat çekici uyarılar yaptı. İstanbul depremi nedeniyle kentten ayrılmayı düşünenler için konuşan Moriwaki, Ege Bölgesi'ni ifade etti. Moriwaki, "İzmir depreminde asıl fay daha kırılmadı." dedi.

Büyükşehirde yaşamak için en az 1-2 asgari ücret kiraya ayrılmalı! Ev almak için şu an doğru zaman mı?

Kiralar faize göre düşük, faiz oranları ise konut kredisi için çok yüksek seyrediyor. Kiracı için konut satın almak mümkün değil, ev sahipleri de kiralardan tatmin olmuyor. Peki ev sahiplerini ve kiracıları neler bekliyor?

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

1 Mart itibariyle gerçekleşti! Toplu taşımada 60 yaş üstü ve öğrenciler için yaşanan gelişme!

1 Mart itibari ile öğrenciler, 60 yaş üsttü vatandaşlar ve öğretmenler avantajdan faydalanabilecek. Bu vatandaşlar için oluşturulan abonman kartları ile artık yolculuklar daha ekonomik bir hal alacak. Kocaeli için geçerli olan bu değişim ile ekonomik açıdan bu gruplara rahatlama amaçlanıyor. 

Ev alacaklar dikkat! Resmen açıklandı! Konut almak için şu an doğru zaman mı?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Remzi Özdemir, bugünkü köşesinde konut fiyatlarını ve konut almak için doğru zaman olup olmadığını kaleme aldı. Peki konut almak için şu an doğru zaman mı? İşte ayrıntılar...

İslam Memiş altında alım fırsatı için tarih verdi: 'Görmedim diyenlerin dikkatine'

Bir tweet atarak takipçilerine seslenen İslam Memiş gram altın için beklenen anın geldiğini müjdeledi

İslam Memiş: Duymadım kaçırdım demeyin! Gram altın için o anı yakalayın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için önemli olan o tarihi verdi. İşte detaylar!

Memur maaş zamları ve emekli maaşları için Erdoğan'dan yeni formül: İşin içinden çıkacağız

Enflasyon rakamlarının Mart ayında beklenenin üzerinde çıkması hükümetin rakamları yeniden masaya yatırmasına neden olacak mı? Memur, emekli maaşları ve milyonlarca asgari ücretli için hayati önem arz eden durum için Erdoğan'dan yeni bir formül sinyali geldi.

Konut almak için şu an doğru zaman mı? Fiyatlar düşecek mi?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Esfender Korkmaz, bugünkü köşesinde şu an konut almak için doğru zaman olup olmadığını, konut satışlarını ve konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Esfender Korkmaz'ın 'Konut alma zamanı mı?' başlıklı yazısı...

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Yeni Fikirtepe için geri sayım başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sezayi Köse, Fikirtepe için hazırlanan yeni imar planının askıya çıktığını dile getirerek, bir aylık süreç sonrasında uygulamaya geçileceğini belirtti.

İzmir'deki depremzedeler için oluşturulacak konut alanı TBMM'de!

İzmir'deki depremzedeler için oluşturulacak yeni konut alanı meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fikirtepe için oluşan platformdaki inşaat firmaları Haberi

Fikirtepe için oluşan platformdaki inşaat firmaları

Bu platformun amacının Fikirtepe'de bir master plan çerçevesinde ortak hareket etmek olduğunu söyleyen Ali Nuhoğlu, 'Bunun için geç kalınmadı mı?' sorusuna, "Ruhsat almış olanlarda geri kalanlarda ortak bir plana ayak uydurabilir. Ayrıca platform Fikirtepe'nin gelecek yapısını da anlatmak için ortak çalışmalar yapacak" dedi. Fikirtepe'de 5 yıldır kentsel dönüşüm yapılamaması üzerine mahalle muhtarları da harekete geçerek geçen ay bir araya gelme kararı almıştı. Bu ay başında da kentsel dönüşüm projesinde pilot bölge üan edilen Kadıköy Fikirtepe'deki belirsizlik vatandaşları sokağa dökmüştü. 



Baysaş înşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın da konuyla ilgili geçen yıl, "Fikirtepe'de projemiz olgunlaşana kadar Adana'da 8 proje tamamladık" şeklinde eleştiri yapmıştı. Cannes'daki MIPIM Fuan'nda Fikirtepe'yi tek başına temsil ettiklerine değinen Ali Nuhoğlu, "Umarım önümüzdeki yıl hep birlikte 40 bin...