30 / 04 / 2024

İslam Memiş altında alım fırsatı için tarih verdi: 'Görmedim diyenlerin dikkatine'

İslam Memiş altında alım fırsatı için tarih verdi: 'Görmedim diyenlerin dikkatine'

Bir tweet atarak takipçilerine seslenen İslam Memiş gram altın için beklenen anın geldiğini müjdeledi



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bir tweet atarak müjdeyi takipçileri ile paylaştı. Bir süredir Eylül ayı öncesinde gram altının son bir defa daha alım fırsatını vereceğini ifade eden ünlü finansal analist bu an geldiğinde haber vereceğini belirtmişti.

Bir tweet atarak takipçilerine seslenen İslam Memiş gram altın için beklenen anın geldiğini müjdeledi

İslam Memiş'in, Twitter hesabını kilitli tutması dikkat çekiyor. Takipçi konusunda oldukça seçici davran İslam Memiş en çok merak edilen açıklamalarını da twitter üzerinden paylaşıyor.

İşte yalnızca İslam Memiş'i Twitter'da takip edenlerin görebildiği o tweet:

İslam Memiş altında alım fırsatı için tarih verdi: Görmedim diyenlerin dikkatine

"Gram altın 1030'un altına sarktı. Duymadım, görmedim, kaçırdım diyenlerin dikkatine..."

Öte yandan İslam Memiş TL'de bekleyenler için de bir tweet attı. Memiş tweet'inde şöyle yazdı: "TL'de bekleyene dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons'lar değer kaybetti. Bir miktar daha olabilir ancak alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar" diye yazdı.

Sosyal medyada aktif olarak paylaşım yapan Selçuk Geçer, yayımladığı son videoyla da gündeme oturdu.

Selçuk Geçer'den tarihi tahmin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön