03 / 05 / 2024

Fikirtepe üçte iki uygulaması

Fikirtepe üçte iki uygulaması

Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinde adı 'İnatçı Fikirtepeli'ye çıkan Alaaddin Demirel, Vartaş Yapı ile sözleşme imzalamadı; acele kamulaştırmanın yolunu açtı. Fikirtepeliler artık ona kızmıyor, aksine teşekkür ediyor...

TOKİ'den konut bekleyenler dikkat, iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen iki projesi için daha teslim müjdesi geldi. Peki TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek? 

İstanbul ve Gaziantep'te iki arsa satılacak! 

İstanbul ve Gaziantep'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların muhammen bedelleri 26 milyon 282 bin  TL ile 10 milyon 203 bin TL arasında değişiyor. 

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Arçelik'te iki üst düzey atama gerçekleşti

Türkiye'nin bir numaralı beyaz eşya markası Arçelik'te üst yönetimine iki önemli atama gerçekleşti. İşte o isimler...

O ilde ulaşıma iki ayda yüzde 135 zam geldi! İşte zamlı yeni tarife...

Trabzon'da ulaşıma iki ayda yüzde 135 zam geldi. En son seçimden sonra yüzde 56 zam gelmişti. İşte Trabzon'da ulaşım ücretleri.

Starbucks kahve fiyatlarına iki ayda ikinci kez zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Kahveseverlerin uğrak noktası olan Starbucks, ürünlerine iki ayda ikinci kez zam yaptı. Yüzde 25'e varan oranda yapılan zamlar sonrası menüdeki en ucuz 45 TL oldu. İşte yeni Starbucks kahve fiyatları...

2023'te Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) iki kez ödenecek mi? Araç sahiplerini nasıl etkileyecek?

Araç sahiplerini üzecek bir haber geldi. 2023 yılında Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) iki kez ödenecek. Karara göre ek ödeme alınacağı belirtildi. Bütçede değişikliğe neden olacak bu verginin detayları belli oldu. İşte 2023’te ödenecek MTV vergisi ücretleriyle ilgili tüm detaylar haberin devamında…

Altında ne olacağı resmen belli oldu... Hemen bakın hemen bakın

Altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler vatandaşlar tarafından anlık olarak takip ediliyor. Altın fiyatları hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Altının ne olacağı resmen belli oldu. İşte iki analistin açıklamalarının detayları.

Migros'ta iki al bir öde kampanyası başladı! Yetişen üçer beşer kapıyor! İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Migros'ta iki al bir öde kampanyası başladı! Yetişen üçer beşer kapıyor! İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları yeni yılda ne kadar olacak? Dünyaca ünlü iki bankadan kritik petrol tahminleri! İşte detaylar!

Benzin ve motorin fiyatları ülkemizde düşüş eğilimi içerisinde bulunurken akaryakıt fiyatlarına dair iki önemli tahminde bulundu. ABD’nin iki büyük bankasında kritik petrol tahminleri geldi. İşte 2023 petrol tahminleri…

'Fed faizi yüzde 5'e çıkacak ve 2023 sonuna kadar da indirmeyecek'

Fed Kasım ayında ne yapacak? Faizleri yüzde 5'e çıkarıp duracak mı? Faiz indirimi ne zaman başlayacak? Dolar karşısında zayıflayan gider finansal enstrümanlar yükselişe ne zaman geçecek? İşte iki ayrı tahmin.

Volta elektrikli, iki kişilik VM4'e 1.925 TL indirim! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi!

Yeni Volta VM4 üç tekerlekli iki kişilik elektrikli aracın Eylül 2022 fiyatı belli oldu. Volta elektrikli, iki kişilik VM4'e 1.925 TL indirim geldi. İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

30 Ağustos 2022 Salı BİM aktüel kataloğunda hangi ürünler indirimde? İşte  iki sayfa BİM aktüel ürünleri kataloğu...

30 Ağustos 2022 Salı BİM aktüel kataloğu ürünleri iki sayfa olarak yayınlandı. Katalogda birçok farklı ürün alışveriş severlerin dikkatine sunuldu..

Fikirtepe üçte iki uygulaması Haberi

Fikirtepe üçte iki uygulaması


Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında etrafındaki binalar yıkılsa da evini müteahhite vermeyen ve böylelikle adı "Fikirtepe inatçısı"na çıkan Alaaddin Demirel, Fikirtepe'de acele kamulaştırmanın yolunu açtı. 


Alaaddin Demirel, 31 dönümlük arazide evini yıktırmayan tek hak sahibi olarak ülke gündemine oturdu. Haberler yayınlandıktan sonra da hep aynı açıklamayı yaptı, "Mütehhitle anlaştık, o konuyu kapattık!"


Fikirtepe inatçısı Demirel, şimdi de kendisini arayan basın mensuplarına aynı cevabı veriyor. Ancak, ha bugün ha yarın derken 2 yıl geçti ve Alaaddin Demirel sözleşmeyi imzalamadı. Müteahhitlerin yanı sıra Fikirtepe ahalisi, dernekler Demirel'in ayağına gitti ama o imzayı bir türlü atmadı.


Demirel en son bugün Vartaş Yapı ile sözleşme imzalayacağını söylemesine rağmen bu sözleri mahallede kimseyi inandırmadı. 



Fikirtepeli önce kızıyordu, şimdi teşekkür ediyor!


Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Fikirtepe Dumlupınar, Eğitim...