27 / 04 / 2024

fikret orman inşaat projeleri

fikret orman inşaat projeleri

4 Kasım 1967 tarihinde İstanbul’da doğan Fikret Orman, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanlığı görevini sürdürmektedir. İnşaat Mühendisi olan Fikret Orman aynı zamanda Esin Yapı'nın kurucu ortaklarından biridir...

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de İbrahim Fikret Polat tarafından kuruldu.

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nda inşaat yapılamayacak!

Özel Orman Hissedarı Hüseyin Cihangir Dönmez, Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nındaki inşaat yasağını kaleme aldı. 

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'na inşaat yapılamayacak!

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nın 460 dönümlük kısmında inşaat yapılamayacak. Peki bu karar nasıl alındı? Özel Orman Mesul Müdürü Hüseyin Cihangir Dönmez, anlattı...

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 8,6 büyüdü!

Özbekistan'da yılın 9 aylık döneminde inşaat sektörü yüzde 8,6, tarım, orman ve balıkçılık sektörü yüzde 3,4 büyüdü.

Fikret Orman Cunda Adası'ndan arsa alacak!

Bodrum’da otel inşa etmek isteyen Fikret Orman, geçtiğimiz gün gittiği Cunda Adası’na bayıldı. Adada bir otel yapmak isteyen iş adamı yaklaşık 15 milyon lira harcayacak.

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Bursa'da 3.5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü 3 milyon 547 bin 586 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.  

fikret orman inşaat projeleri Haberi

fikret orman inşaat projeleri


Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, 4 Kasım 1967 tarihinde İstanbul’da doğdu. Babası Abdulkadir Orman'dır. Orta öğrenimini İstanbul Işık Lisesi'nde, Yüksek öğrenimini Yıldız Üniversitesi inşaat mühendisi bölümünde ve ABD Florida Üniversitesi'nde tamamladı.


Fikret Orman, Orsan Yedek Parça San. ve Knorr-Orsan Ticari Araç Sis. Ltd. şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak faaliyetlerine devam ediyor.


2012 yılında Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olmasıyla birlikte boşalan Beşiktaş JK başkanlığı için aday olan Fikret Orman, 25 Mart 2012 tarihinde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda Beşiktaş Kulübünün 33. başkanı olarak seçildi. 1,5 yıl sonra 16 Haziran 2013 tarihinde yapılan başkanlık seçimlerinde 3 yıllığına yeniden Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanı seçildi.


Fikret Orman, 1992 yılında Sedef Orman ile evlendi. 2012 yılında boşandı. İki kız çocuğu vardır.


Fikret Orman, Metin Esin, Mehmet Emin...