07 / 05 / 2024

fikri ışık silikon vadisi

fikri ışık silikon vadisi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Silikon Vadisi'nde bazı firmaları ziyaret edecek, şirket yöneticilerini Gebze'de kurulacak Bilişim Vadisi'ne davet edecek.

Silikon Vadisi milyarderlerinin desteklediği New Kaliforniya şehri 18 bin 600 dönüm olacak!

Silikon Vadisi’nin milyarderleri tarafından desteklenen New Kaliforniya şehri yaklaşık olarak 18 bin 600 dönüm olacak. İşte detaylar...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

A101’de ne varsa indirimli! Basık tencere 200 TL’ye, silikon saplı soyacak 15 TL’ye, hazneli rende 22,50 TL’ye düştü!

A101 yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden paylaşırken, yarın (18 Mayıs) basık tencere 200 TL’ye, silikon saplı soyacak 15 TL’ye, hazneli rende 22,50 TL’ye düşecek. İşte 18 Mayıs Perşembe A101 fiyat listesi...

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

Sonunda bu da oldu! İstanbul’da tek oda için 8.500 TL kira istiyor! Duyanın ağzı açık kaldı!

Kira fiyatlarının her geçen gün arttığı İstanbul’da oda kiralama fikri her geçen gün daha da yaygın hale geliyor. Büyükşehirlerde oda fiyatları kiralık konut fiyatlarıyla yarışır duruma geldi. Öyle ki tek bir odanın aylık kirası 8 bin 500 liraya kadar çıkıyor.

Silikon Vadisi Bankası ''kötü yönetim'' nedeni ile iflas etti!

ABD Merkez Bankası (Fed) Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Barr, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının nedeninin "kötü yönetim" olduğunu belirtti. Barr'a göre, bankanın yönetimi faiz oranı ve likidite riskini etkin bir şekilde yönetemedi ve bu nedenle iflas kaçınılmaz hale geldi.

Küresel piyasalarda iflas paniği! Borsalar tepetakla, altın fiyatları uçtu!

Küresel piyasalarda çok önemli gelişmeler yaşanıyor. ABD’de dünya teknolojisinin üssü olarak bilinen Silikon Vadisi'nin en önemli finans kurumlarından olan "Silicon Valley Bank" iflas etti. İflas haberiyle altın fiyatları yükselişe geçti.

Yapay zekada büyük hamle! Kasım ayından sonra resmen başladı

Silikon Vadisi'nin en büyük mühendislerinin çoğu yıllardır yapay zeka ürünleri üzerinde çalışıyor. Yarış, viral bir hit haline gelen üretken yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'nin OpenAI'nin Kasım ayında piyasaya sürülmesinden sonra resmen başladı.

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Fikri Taha Mete ve Yunus Çağatay Akça ortaklığında kuruldu.

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Fikri Kaşıkcı tarafından kuruldu.

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile yüksel Fikri Kaşıkcı tarafından kuruldu.

Hf Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hf Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikri Çıkılmazkaya tarafından kuruldu.

Küresel kurumlar vergisi sistemi mi geliyor?

OECD’nin ortaya attığı Küresel Vergi Sistemi fikri yakın zamanda hayata geçecek gibi görünüyor. OECD’nin teklifi iki ana esas üzerinde kurulu. İşte küresel kurumlar vergisi sistemi detayları...

fikri ışık silikon vadisi Haberi

fikri ışık silikon vadisi

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Işık, 17 Mart Salı günü başlayacak ABD ziyareti kapsamında, Kaliforniya Üniversitesindeki temaslarının ardından Los Angeles'ten San Francisco'ya geçecek.


Silikon Vadisi'nde incelemelerde bulunacak olan Işık, bazı teknoloji firmalarını ziyaret ederek şirket yöneticilerini, benzeri Kocaeli Gebze'de kurulacak Bilişim Vadisi'ne davet edecek.


Fikri Işık, Silikon Vadisi'nde Türk girişimci ve bilim adamlarıyla da bir araya...