29 / 04 / 2024

filistinli amayira ailesi

filistinli amayira ailesi

İsrail güçleri, Batı Şeria'da El Halil kentinin Dura ilçesinde Filistinli Amayira ailesine ait bir evi yıktı. Yıkıma gerekçe olarak Amayira ailesinin oğullarından Muhammed Abdulmecid Amayira'nın geçen ay İsraillilere yönelik bir silahlı saldırıda bulunduğu iddiası gösterildi.

Türkiye'nin en zengin 100 ailesi belli oldu! İşte 2023'ün en zenginleri...

Türkiye'nin en zengin 100 kişisi ve ailesi belli oldu. ‘En Zengin 100 Araştırması’nın sonuçlarına göre Koç ailesi ve Sabancı aileleri ilk sıralarda yer aldı.

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

İngiltere Kraliyet Ailesi'ne ait evlerin değeri ne kadar? 

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üyelerinin yaşadıkları evler ve maliyetleri her zaman tartışma konusu oldu. Peki, bu evlerin değeri ne kadar? İşte detaylar...

Katar Kraliyet Ailesi, İngiltere’nin en pahalı evlerini alırken damga vergisi ödemedi!

Katar Kraliyet Ailesi'nin İngiltere'nin en pahalı konutlarından iki tanesini 18,5 milyon sterlinlik (yaklaşık 223 milyon TL) damga vergisi ödemeden aldığı ortaya çıktı.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

ABD'den İsrail güçlerinin Batı Şeria'da Filistinli tutukluya ait evi yıkmasına tepki!

ABD İsrail Büyükelçiliği, Batı Şeria'da Filistinli bir tutukluya ait evin İsrail güçleri tarafından yıkılmasına tepki gösterdi...

İsrail Batı Şeria'da Filistinli tutuklunun evini yıktı!

İsrail askerleri işgal altında olan Batı Şeria'da Filistinli bir tutuklunun evini yıktı.

Tenenbaum Ailesi filminin ünlü evi 20 bin dolara kiraya verilecek!

2001 yapımı olan ve Wes Anderson’ın yönetmenliğini üstlendiği, birçok ünlü oyuncunun da rol aldığı Royal Tenenbaums (Tenenbaum Ailesi) filminde kullanılan, New York'taki konut 20 bin dolar bedelle yeni kiracısını bekliyor.

Klc Ailesi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Ailesi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kılıç tarafından kuruldu.

Türk Kızılayı, Filistinli ailelere kira yardımı verecek!

Türk Kızılayı tarafından İsrail'e yapılan saldırıların ardından evleri yıkılan Filistinli ailelere gıda kolisi ile kira ve ev eşyası yardımı vereceği açıklandı.

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

İsrail askerleri Batı Şeria'daki Filistinli bedevilerin konutlarını yıktı!

İşgal altında olan Batı Şeria'nın doğu kırsalında Filistinli bedevilere ait bazı evler İsrail askerleri tarafından yıkıldı...

İsrail mahkemesi Doğu Kudüs'te Filistinli 3 ailenin evlerini boşaltmasına hükmetti!

İsrail mahkemesi, Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde yer alan Filistinli 3 ailenin evlerini boşaltmaları kararına yönelik itirazlarını reddetti. 

filistinli amayira ailesi Haberi

filistinli amayira ailesi

 İsrail güçlerinin Batı Şeria'da 16 Filistinliyi gözaltına aldığı ve bir evi yıktığı belirtildi.


İsrail ordusundan yayımlanan yazılı açıklamada, gece saatlerinde çoğunlukla Ramallah, El-Halil kentleri ve Ağvar bölgesi olmak üzere Batı Şeria'nın farklı noktalarında 16 Filistinliyi gözaltına aldığı ifade edildi.


- İsrail Amayira ailesinin evini yıktı 

Halil kentinin Dura ilçesinde ise Filistinli Amayira ailesine ait evin İsrail güçleri tarafından yıkıldığı kaydedildi.


Yıkıma gerekçe olarak Amayira ailesinin oğullarından Muhammed Abdulmecid Amayira'nın geçen ay İsraillilere yönelik bir silahlı saldırıda bulunduğu iddiası gösterildi.


İsrail suçun şahsiliği ilkesini ihlal ettiği için insan hakları kuruluşları tarafından eleştiriliyor. İsrail bu yıkımlarla suçu işlediği iddia edilen kişilerin ailelerini de...