18 / 05 / 2024

Filistinlilere ait yapılar

Filistinlilere ait yapılar

Kudüs'ün kuzeybatısındaki Beyt İksa Belediye Başkanı Naim Gays, İsrail güçlerinin beldeye baskın düzenlediğini ve yıkımın buldozerlerle yapıldığını belirtti...

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

İsrail Batı Şeria'da Filistinlilere ait evleri yıkmaya devam ediyor! 

İsrail güçleri, Batı Şeria'da Filistinlilere ait bir yapım aşamasındaki evin daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail’in bedevilere ait yapıları yıkmasını kınadı!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail güçlerinin işgal altında olan Batı Şeria’da Filistinli bedevilerin yapılarını yıkmasını kınadı.

İsrail güçleri Batı Şeria'da Filistinlilere ait 7 evi yıktı!

İsrail güçleri Batı Şeria'da Filistinlilere ait 7 evi yıktı. Evleri yıkılan ve kurtarabildikleri birkaç eşya ile sokakta kalan Filistinlilerden bazıları göz yaşlarına boğuldu

BM: İsrail 2020'de Filistinlilere ait 500'den fazla yapıyı yıktı!

BM, İsrail güçlerinin 2020 yılının başından bu yana işgal altındaki Batı Şeria ile Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait 500'den fazla konut ve yapıyı yıktığını duyurdu.

İsrail askerleri Batı Şeria’da Filistinlilere ait yapıları yıktı!

İsrail güçleri, Batı Şeria'nın çeşitli yerlerinde Filistinlilere ait bazı yapıları "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı.

Bitlis Tatvan'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde belediyeye ait arsa üzerinde kaçak olarak yapılan yapılar tek tek yıkılıyor.

Çaykur'a ait bazı yapıların ruhsatsız olması TBMM'de!

Çaykur'a ait bazı yapıların ruhsatsız olması gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mehmet Şanal: Kamu yapılarında yerli ürünler kullanılsın!

ISK-SODEX Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. Fuarda önemli açıklamalarda bulunan İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, ''Kamuya ait yapılarda yerli ürünler kullanılsın'' önerisinde bulundu. 

İsrail, Batı Şeria'da Filistinlilere ait yapıları yıktı

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde Filistinlilere ait bazı yapıları "ruhsatsız" olduğu iddiasıyla yıktı...

İtalya borçları için tarihi yapılarını satıyor!

İtalya hükümeti, tarihi binaların bakım masrafından kurtulmak ve kaynak oluşturmak için Rönesans dönemine ait yapılarını satma kararı aldı.

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bazı evleri yıktı!

İsrail güçleri, Doğu Kudüs'te Ayrım (Utanç) Duvarı'nın devamı olan tel bariyerlere yakın olduğu için Filistinlilere ait 10 binadan bazılarını yıkıyor.

İsrail Batı Şeria'da Filistinlilere ait yapıları yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında bulunan Batı Şeria'nın El Halil ve Beytüllahim şehirlerinde Filistinlilere ait bazı ev ve ağılları "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı.

Filistinlilere ait yapılar Haberi

Filistinlilere ait yapılar

Kudüs'ün kuzeybatısındaki Beyt İksa Belediye Başkanı Naim Gays, İsrail güçlerinin beldeye baskın düzenlediğini ve yıkımın buldozerlerle yapıldığını aktardı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gays, İsrail güçlerinin "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle bazı evlerin duvarlarını, baraka evleri ve tarım alanlarındaki yapıları yıktığını aktardı.

İsrail askerlerinin beldede haksız yıkımlar yaptığını vurgulayan Gays, insan hakları kuruluşlarına, "savaş suçu" şeklinde nitelediği bu eylemleri durdurmak için harekete geçme çağrısında bulundu.

Kudüs'ün 13 kilometre uzağındaki üç tarafı Yahudi yerleşim birimleriyle çevrili, bir tarafında da Ayrım Duvarı bulunan Beyt İksa beldesi İsrail'in kontrolü altında...