14 / 05 / 2024

Filiz Erkal mimarlık

Filiz Erkal mimarlık

Mimar Filiz Erkal kimdir? Mimar Filiz Erkal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Erkal, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Filiz Erkal...

Çukurova Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çukurova Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Sana ve Filiz Kodaman ortaklığında kuruldu.

Pea Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pea Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Uysal tarafından kuruldu.

Dla Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dla Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Üstün ve Filiz Yırgal tarafından kuruldu.

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sercan Aybastı, Filiz Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Esenyurt, Beymahal Residence'ta kuruldu.

Filiz Erkal kimdir?

Mimar Filiz Erkal kimdir? Mimar Filiz Erkal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Erkal, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Filiz Erkal...

Taha Mimarlık Proje İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taha Mimarlık Proje İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Filiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Sultangazi, 50. yıl Mahallesi'nde kuruldu

Kaf Mimarlık Tasarım şirketi kuruldu!

Kaf Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Filiz Erkal mimarlık Haberi

Filiz Erkal mimarlık

Filiz Erkal kimdir?

Filiz Erkal, 1963 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu.

1963 ile 1965 yılları arasında ODTÜ'de Y. Lisans, Hollanda, Ingiltere ve İsviçre'de stajyerlik yaptı.


1965-1966 yıllarında Stockholm'de LBF Mimarlık Bürosu'nda çalışan Filiz Erkal 1968 yılında ise Coşkun Erkal ile birlikte Ankara'da Erkal Mimarlık Bürosu'nu kurdu.


Erkal Mimarlık

ERKAL MİMARLIK LTD. ŞTI. 1968'de Erkal Mimarlık Bürosu Adıyla, Ankara'da, mimarlar Coşkun Erkal ve Filiz Erkal tarafından kuruldu.


İlk Yıllarda, Mimarlar Ulusal ve Uluslararası mimari yarışmalar üzerine yoğunlaştılar. Çeşitli yarışmalarda alınan derecelerin ardından, 1970 yılında Büronun ilk önemli işi, bir yarışmada birincilik ile geldi, Konya Merkez Bankası Projesi.


1971 yılında, yine birinci ödül ile Bakırköy Ruh Sağlığı Tesisleri Projesi geldi. Bu sırada diğer proje işlerinin de devreye girmesiyle büro genişlemeye basladı.


1981 yılında ise büro tarihinde önemli bir...