06 / 05 / 2024

Filiz Ersan kimdir

Filiz Ersan kimdir

Filiz Ersan, Marmaris'in köylerinde maden arama girişimlerinin yeniden başladığı duyumlarını alınca bilgi almak üzere, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğüne başvurduklarını söyledi.

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Hüseyin Filiz kimdir?

Konut inşaatı müteahhitliği ile inşaat sektöründe hizmet veren Hüseyin Filiz, AKP Çankırı Milletvekili Adayı oldu. Peki, Hüseyin Filiz kimdir? Hüseyin Filiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hüseyin Filiz..

Mehmet Ersan Aytaç kimdir?

Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç kimdir? Mehmet Ersan Aytaç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Ersan Aytaç ne zamandan beri Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Filiz Kemahlı kimdir?

Ankara’daki Gayrimenkul projelerine Pazarlama ve Satış Danışmanlığı sunan Cef Danışmanlık kurucu ortağı Filiz Kemahlı, analitik yaklaşımlar ile proje değerlendirme, stratejik planlama ve analiz konularında uzmandır.

Marmaris Körfezi'nde kirlilik araştırması yapılacak!

Marmaris Çevre ve Turizm Gönüllüleri Başkanı Filiz Ersan, İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsünün Marmaris Körfezi 'nde araştırma yapacağını bildirdi.

Filiz Ulusoy kimdir?

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy kimdir? Filiz Ulusoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Ulusoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Nevzat Ersan kimdir?

İnşaat mühendisleri odası yönetim kurulu başkanı Nevzat Ersan kimdir? Nevzat Ersan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İnşaat mühendisleri odası yönetim kurulu başkanı Nevzat Ersan'ın biyografisi..

Filiz Akkaya kimdir?

EVA PLUS Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya kimdir? Filiz Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA PLUS Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya..

Filiz Erkal kimdir?

Mimar Filiz Erkal kimdir? Mimar Filiz Erkal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Erkal, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Filiz Erkal...

Filiz Ersan kimdir Haberi

Filiz Ersan kimdir


Marmaris'in Ormaniye köyü için  2 maden işletme ruhsatının yürürlükte olduğunu öğrenen çevreciler, duruma tepki gösterdi. 


Marmaris Çevre ve Turizm Gönüllüleri Grubu Başkanı Filiz Ersan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Marmaris'in köylerinde maden arama girişimlerinin yeniden başladığı yönünde duyumlar alınca bilgi almak üzere, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğüne başvurduklarını söyledi. 


Kendilerine gönderilen cevabın endişe verici olduğunu belirten Ersan, "Maden işleri Genel Müdürlüğü tarafından Osmaniye köyünde manganez madeni için bir şahsa, kalker madeni çıkarmak için ise bir şirkete verilen işletme ruhsatının yürürlükte olduğu bildirildi. Ayrıca diğer mevkilerdeki maden ruhsatlarının tespit için bilgi ve belgelerin ibraz edilmesi halinde yeniden değerlendirme yapılacağı tarafımıza iletildi" dedi.


Marmaris'in maden işgali altına alınmak istediğini savunan Ersan, ilçe yüzöl yüzde 52'sine denk gelen alanlarda 41 ayrı maden arama...