02 / 05 / 2024

Filyos Vadisi nerede

Filyos Vadisi nerede

Filyos Limanı ile entegre bir proje niteliğine sahip Filyos Vadisi Projesi bölgeyi uluslararası alanda kalkındıracak bir yapıda yol alıyor. Bölgeye çeşitli sektörlerde yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı sanayiciler bulunuyor.

Filyos Vadisi projesinde sona yaklaşılıyor!

Uzun zamandır hayal olan ve hayalinin gerçekleşmesine az bir zaman kala sanayi kentine dönmesi beklenen Filyos Projesi, Kamu İhale Kurumu’ndan (KİK) geçerek son noktaya geldi.

Filyos Vadisi’nde doğal gaz için 50 dönüm araziye el konuldu!

Karadeniz doğal gazının karadaki adresi olan Filyos Vadisi'ndeki bölge sakinleri, arazilerine hukuksuz olarak el konulduğuna dikkat çekti. İşte yaşananlar...

Seferihisar Mandalina Vadisi'nde fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor!

Ticaret Bakanlığı onaylı Gayrimenkul işletmeciliği Kooperatifi güvencesi ile satışa çıkarılan "Mandalina Vadisi Ekolojik Yaşam Alanı" projesinde satışlar devam ediyor. Peki Mandalina Vadisi nerede? İşte detaylar...

Filyos Vadisi Projesi meclis gündeminde!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Vadisi Projesi TBMM'de!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede?

Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje ile ilgili merak edilenler...

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek?

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede? Harita ve konum bilgisi!

Bugün resmen satışa çıkan Düşler Vadisi Riva nerede? İşte harita ve konum bilgisi...

Düşler Vadisi Riva nerede?

Düşler Vadisi Riva projesi bugün satışa sunuldu. Düşler Vadisi Riva projesi Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde inşa ediliyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Yılmaz İnşaat projesi Düşler Vadisi Riva bugün resmen satışa çıktı. Projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Zonguldak Filyos imara açılacak!

Anadolu Bayram Gazetesi köşe yazarı olan Derya Akbıyık bugünkü yazısında Zonguldak'ın Filyos Bölgesi'nde hayata geçirilmesi planlanan Filyos Vadisi projesinden bahsetti. Akbıyık, bölgenin imara açılacağını açıkladı.

TEMA Vakfı'ndan Filyos Vadisi projesine tepki!

Filyos Vadisi’nin endüstri bölgesi ilan edilmesine itiraz eden TEMA Vakfı, düşünülen projenin doğal hayatı yok edeceği görüşünde. Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “Vadinin korunması, Türkiye’nin uluslararası yükümlülüğüdür” diyor

Filyos Vadisi nerede Haberi

Filyos Vadisi nerede

Hatırlanacağı üzere bu yılın yatırım programına 140 milyon TL gibi yüksek bir ödenekle yer alan yıllık 25 milyon ton kapasiteli Filyos Liman İnşaatı 19 Mart 2014 tarihinde ihale edildi. Yine bu yatırım programına 1.5 milyon TL ödenekle etüt işi olarak giren Filyos Endüstri Bölgesi'nin de programlanan sürede tamamlanacağını bekliyoruz. Halihazırda bölgede Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan çalışmalar devam ediyor. 


Kısa bir süre içinde bu çalışmaların tamamlanması hedefleniyor. Filyos Liman inşaatına paralel yatırım alanının ıslahı ve kamulaştırılan alanda parselasyon çalışmaları ve akabinde de bu alanların yatırımcılara tahsis edilmesi bizim üzerinde durduğumuz konuların başmda geliyor. Bir kısmı karma endüstri, bir kısmı da serbest bölge olan ve Filyos Limanı ile entegre bir proje niteliği taşıyan Filyos Vadisi Projesi muhtemel sanayi gelişimine...