03 / 05 / 2024

Finans Merkezi Vakıf GYO projesi

Finans Merkezi Vakıf GYO projesi

Vakıf GYO Finans Merkezi projesinin görselleri haberimizde yer alıyor. İki kulede ofis ve mağazalardan oluşan Vakıf GYO İstanbul Finans Merkezi projesi 2016'nın ilk çeyreğinde başlıyor...

Vakıf GYO İUFM B Kule'nin değeri 6 milyar TL'yi aştı! 

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi B Kule'nin kat irtifakı kurularak tamamlanması halinde bugünkü toplam hasılat değeri KDV dahil 6 milyar 147 milyon 834 bin TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri belli oldu! İşte o rakam! 

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2022 yıl sonu değerleme raporu yayınlamdı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerini açıkladı!

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerini açıkladı. Peki Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik ticari alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a sattı!

Vakıf GYO, Vakıfbank'ın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nden (İUFM) 25 bin 718 metrekare büyüklüğündeki ticari alanların satın almasına ilişkin satış vaadi sözleşmesi imzaladı. 

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri ne kadar?

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerleme raporunu yayınladı. İşte Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri...

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Vakıf GYO yeni projesi Tablo Adalar için düğmeye bastı. İstanbul Anadolu Yakası'nın merkezi konumu Maltepe'de konumlanan Tablo Adalar projesinde ön talep toplanıyor. 

İstanbul Finans Merkezi, İstanbul'u küresel merkez haline getirebilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İstanbul Finans Merkezi Projesi’nin İstanbul’un bölgesel ve küresel bir merkez olmasında bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi 2021 ilk çeyrek değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul ili Fatih ilçesinde konumlu İş Merkezine ait değerleme raporu yayınlandı. 

Vakıf GYO'nun 2 gayrimenkulü aylık 110.8 milyon TL'ye kiraya verildi!

Vakıf GYO'nun Kütahya İş Merkezi aylık 67 milyon 322 bin,65 TL'ye 10 yıllık süreyle, Fatih İş Merkezi aylık 43 milyon 479,20 TL'ye 10 yıllık süreyle T. Vakıflar Bankası T.A.O.'ya kiralandı. 

İstanbul Finans Merkezi’nin yüzde 60'ı tamam!

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, “Finans Merkezi'ndeki projemizin yüzde 60'ı tamamlandı. Yıl sonunda iki kulemiz hazır olacak” şeklinde konuştu. 

Finans Merkezi Vakıf GYO projesi Haberi

Finans Merkezi Vakıf GYO projesi


Vakıf GYO İstanbul Finans Merkezi projesi için çalışmalara 2016'nın ilk çeyreğinde başlamayı hedefliyor. Vakıf GYO İstanbul Finans Merkezi projesinde ofis ve ticari birimler olacak.


Vakıf GYO İstanbul Finans Merkezi projesi iki kule olarak tasarlandı. Blokların altında ticari birimler olacak. Vakıf GYO İstanbul Finans Merkezi projesi 16 bin metrekare alanda inşa edilecek.








Tel: 0 216 527 66 66

Web: http://www.vakifgyo.com.tr/

Gülcihan...