30 / 04 / 2024

Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber

Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber

Finansbank, Yap-Sat ve kentsel dönüşüm projelerinin finansmanında şirketlere önemli kolaylıklar getiriyor. Finansbank, vade ve teminat konusundaki esnekliklerin yanı sıra danışmanlık hizmeti de sunuyor.

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

KOBİ ve işletmelere Şekerbank tarafından ticari faaliyetleri için 3 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı.

Sel, fırtına ve yağıştan etkilenen KOBİ'lere müjde! 1 milyon TL'lik faizsiz kredi verilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, fırtına, aşırı yağış ve selden etkilenen yerlerdeki KOBİ'lere 1 milyon TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunulacağını duyurdu. İşte o kredinin tüm detayları....

QNB Finansbank bu kişilere 600 TL verecek! Hemen buraya bakın, sakın tarihi kaçırmayın!

QNB Finansbank, CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartı sahiplerine özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 17 Ağustos ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak.

QNB Finansbank'tan Yeni Kampanya: Faizsiz 10.000 TL Kredi Fırsatı!

QNB Finansbank, müşterilerine yönelik son derece avantajlı bir kampanya başlattı! Banka, daha önce müşterisi olmayanlara özel olarak, 10.000 TL tutarında faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu fırsatla, acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi kesenin ağzını açtı. 10 bin TL ödeme yapacaklar

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte vatandaşların paraya ihtiyacı arttı. Bankalar da kesenin ağzını açtı. Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi ödeyeceği miktarı açıkladı.

QNB Finansbank’tan olay yaratacak karar! Resmen sona eriyor!

QNB Finansbank’tan resmen olay yaratacak yeni bir kampanya haberi geldi. Mobilya, mutfak aletleri ve ev eşyaları alışverişlerine yönelik yeni bir kampanya hazırlayan QNB Finansbank, müşterilerin kampanya kapsamında peşin fiyatına 6 taksit imkânından yararlanacağını duyurdu.

QNB Finansbank ve EBRD deprem bölgesi için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı!

QNB Finansbank ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), depremden etkilenen kişi ve kurumlara kullandırılmak için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı.

QNB Finansbank’tan son çağrı! Adınıza yatırılacak bu parayı hemen almanız istendi!

QNB Finansbank, Boyner’le beraber düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine 200 TL hediye edeceğini paylaştı. Kampanyanın 25 Haziran’da sona ereceğini duyuran QNB Finansbank, kampanyaya ilişkin detayları ve katılım koşullarını da paylaştı.

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.

Acil nakite sıkışanlar derdinize derman bu haberde! QNB Finansbank'tan muhteşem kampanya

QNB Finansbank, yeni uygulamaya aldığı kredi avantajıyla gelir belgesi gerektirmeyen bir seçenek hizmete alıyor. Kampanya kapsamında, süratli ve peşin ihtiyacı olan vatandaşlar 100.000 TL'ye kadar kredi elde edebiliyorlar.

QNB Finansbank çıldırdı! Çok önemli bir açıklama yapıldı!

Finans sektöründe rekabet hız kesmeden sürüyor ve Finansbank da nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir kredi duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Nakit ihtiyacı olanlar için QNB Finansbank ve Denizbank kolları sıvadı! 5 dakikada paranıza kavuşun!

Enflasyon artarken vatandaşların nakit ihtiyacı günden güne artıyor. Bu sorun için QNB Finansbank ve Denizbank kolları sıvadı. İşte detaylar!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için QNB Finansbank ve Denizbank'tan müjdeli kampanya!

QNB Finansbank ve Denizbank tarafından müjde! Nakit ihtiyacınızı karşılamaya yönelik harika bir kampanya geldi. Sadece 5 dakika içinde hesabınızda...

Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber Haberi

Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber

Finansçı yaklaşımını inşaat sektöründeki tecrübesiyle birleştiren Finansbank, ‘Gayrimenkul Proje Finansmanı’ ile ihtiyacı tespit ederek en doğru ürünleri sağlıyor; finansman ve danışmanlığı bir arada sunuyor. Yap-Sat ve kentsel dönüşüm projelerinin finansmanının vadesini de inşaat süresine göre belirliyor. Bu sayede gayrimenkul şirketleri, taksitli kredi gibi ödeme baskısını ve satış baskısını yaşamadan projesine devam edebiliyor. Satış aşamasında da müşterilerin ihtiyaçlarına uygun kredi sunacak olan Finansbank, gayrimenkul şirketlerine dolaylı olarak da destek sağlayacak.


Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber ‘Finansçı’ yaklaşımının inşaat sektörüne yönelik finansman konusunda da fark yarattığını vurgulayarak ‘Gayrimenkul Proje Finansmanı’ ile klasik bankacılık hizmetinin ötesine geçtiklerine dikkat çekti. 


Kentsel dönüşüm ve Yap-Sat projeleri özelinde ihtiyaca yönelik modelleme yaptıklarını belirten Metin Karabiber, “Gayrimenkul Proje Finansmanı ile yapımdan satışa tüm...