01 / 07 / 2024

finansbankın yeni sahibi kim oldu

finansbankın yeni sahibi kim oldu

QNB Group, Finansbank A.Ş.’nin yüzde 99.81 hissesini satın alma sürecini bugün tamamladı. QNB Group, kalan yüzde 0.19'luk hisse ile ilgili olarak ilerleyen zamanda zorunlu çağrıda bulunacak.

Fenomen yazar Pucca'nın ev sahibi evin son halini paylaştı: Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum!

Pucca ismiyle bilinen fenomen yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi sosyal medya hesabı üzerinden evin son halini paylaşarak, "Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum!" ifadelerini kullandı.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Fiat Egea Sedan'ın yeni fiyatları açıklandı! Ekim 2023 fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

Ekim ayının ilk günlerinde yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Fiat Egea Sedan modelinin fiyatları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Fiat'ın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan Egea Sedan'ın yeni fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı...

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi bir süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarder Abramovic oldu. Evi alır almaz tadilat

0.69 faizle ev sahibi olmak için hemen bakın! Yeni Konut Finansman Programı resmen yürürlükte! Şartlar açıklandı!

Cumhurbaşkanlığının "Yeni Konut Finansman Programına İlişkin Karar"ı bugünkü 32114 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

QNB Finansbank'tan düşük faizli yeni yıl kredisi! 12 ay vade ile 7 bin 500 TL...

2022'yi geride bıraktığımız şu günlerde yeni yıl hazırlıkları da başladı. Finansbank'tan yılın son ayında müşterilerinin yüzünü güldürecek bir haber geldi.  İşte QNB Finansbank'ın yeni yıl kredisi kampanyasının tüm detayları…

Gebze'deki Honda fabrikasının yeni sahibi belli oldu!

Uzun senelerdir Türkiye’de üretim faaliyeti gerçekleştiren Japon üretici Honda’nın Gebze’de bulunan fabrikasının yeni sahibi Habaş Topluluğu oldu.

Türkler Koh Rong Adası’nın yeni sahibi oldu!

Türkler, Kamboçya’daki Koh Rong Adası’nın yeni sahibi oldu. Bölgede ulaşımdan işletmelere kadar her şeyle Türkler ilgilendi. 7 bin 900 kilometre uzaklıkta bulunan yer ‘Türk adası’ olarak biliniyor.

MarkAntalya AVM'nin yeni sahibi Yeni Gimat GYO!

TMSF tarafından 1 milyar 278 milyon 900 bin lira muhammen bedelle satışa sunulan MarkAntalya'nın yeni sahibi Yeni Gimat GYO oldu..

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu!

Boğaz'ın en gözde klasik Osmanlı yalılarından biri olan Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı 28 Şubat'ta durdurulmuştu. Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu.

Doğa Okulları'nın sayısı 5 yılda 200'e ulaşacak!

Doğa Okullarının yeni sahibi, Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Başkanı Saçaklıoğlu, "5 yıl içinde yapacağımız 500 milyon dolar yatırımla, okul sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu!

PwC Türkiye’de üst düzey yöneticilik ve Sarl Sofibay şirketinde yönetici – ortak olarak uzun yıllar görev yapan Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

49 dolara Pasifik Adaları'ndaki 16 odalı otelin yeni sahibi oldu!

Avustralya'da bir kişi 49 dolar (150 TL) ödeyerek katıldığı çekilişte tropik adada bir otel kazandı. Talihli adam, Pasifik Adaları'nda bulunan 16 odalı otelin yeni sahibi oldu.

finansbankın yeni sahibi kim oldu Haberi

finansbankın yeni sahibi kim oldu

Orta Doğu ve Afrika’nın önemli finansal kuruluşu QNB Group, Finansbank A.Ş.’nin yüzde 99.81 hissesini satın alma sürecini bugün tamamladı.


Bu satın alma işlemi, QNB Group'un uluslararası genişleme stratejisinde önemli bir kilometre taşı niteliğinde olduğu belirtildi. Türkiye pazarına, ülkenin lider bankalarından birini bünyesine katarak giren ve böylece uluslararası pazardaki varlığını güçlendiren QNB Group bu hamlesiyle, Türkiye-Ortadoğu ve özellikle Türkiye-Katar arasında hızla gelişen ticaret hacminden ve güçlenen ekonomik bağlarından azami şekilde fayda sağlayacağı kaydedildi. Bu satın almanın, QNB Group'un aynı zamanda Türkiye bankacılık sektörünün ve ekonomisinin uzun vadede potansiyeline duyduğu güvenin de bir yansıması olduğu vurgulandı.


Öte yandan, toplam varlıkları, müşteri mevduatı ve kullandırdığı kredilerle Türkiye'nin en büyük 5'inci özel bankası olan, deneyimli yönetim kadrosuyla organik olarak büyüyen Finansbank; yurt genelinde 620'den fazla...