28 / 04 / 2024

finceks kira sorunlarına çözüm

finceks kira sorunlarına çözüm

Coldwell Banker Türkiye’nin Kredi Kayıt Bürosu’nun finansal Hizmet platformu Findeks ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle gayrimenkul sahiplerinin en büyük problemi olan “kira tahsilatı” sorunu geride kalıyor.

Kiracılara kötü haber! Kira artışına yüzde 25 sınırına mahkeme 'Adil değil' dedi!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54. Hukuk Dairesi, konut kiralarında kira artış oranı üst sınırının yüzde 25 şeklinde uygulanmasının 'adil' olmadığına hükmetti. 

İstanbullular, TCMB Başkanı Erkan'ın yüksek kira açıklamasına ne dedi? Ucuz ev var mı, yok mu?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, İstanbul'daki evlerin kira bedellerinin yüksekliği sebebiyle ev tutamadığını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı. Peki İstanbullular, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın kira isyanına ne dedi? İşte o açıklamalar...

Hollanda hükümetinden özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama: En çok yüzde 1 olacak! 

Hollanda hükümetinin kiracılara yönelik yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdiği açıklandı. Buna göre özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama getirildi. İşte uygulama ile ilgili tüm detaylar...

Cumhurbaşkanının kira çıkışına rağmen VGM kiralara yüzde 800 zam yaptı!

Erdoğan, kira fiyatları konusunda bir konut sahibine "Sende vicdan var mı?" diye sormuştu. Buna rağmen, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün kiracılarına yedi kat zam dayattığı ortaya çıktı. Vatandaşlara "Kira tutarını 18 bin lira olarak belirlenmiştir” yazısı gönderildi.

Kiracılara müjde! Fahiş kira fiyatlarına 6 aşamalı çözüm!

Fahiş kira fiyatlarına karşı başlatılan çalışmanın çerçevesi ortaya çıktı. Kira zamlarını sınırlamak amacıyla kapsamlı düzenleme gelecek.

Kira artışına yüzde 25 sınırı ev sahibi ve kiracı sorunlarını artırır! Milyonlarca kişiye şok!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, kiralardaki fahiş artışa karşı yüzde 25 artış sınırı kararına ilişkin konuştu ve bunun bir çözüm olmayacağını dile getirdi. 

Fahiş kira artışlarına karşı yeni formül geliyor!

Bir süredir fahiş kira artışına hapis cezası verilmesi gündemdeydi. İki bakanlık sorunun çözümü için start verdi. İşte detaylar...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kira zammına yüzde 25 sınırı kimleri kapsayacak? Tek tek açıklandı! 

Konut kira zam oranlarını yüzde 25 ile sınırlayan ve Temmuz'da son bulacak düzenlemenin uzatılması gündee geldi. Peki bir sene kira zammına yüzde 25 sınırı kimleri kapsayacak?

Ev sahipleri aman dikkat! Fahiş kira artışına 331 bin lira ceza! Sakın bunu yapmayın!

Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır'da göç eden depremzedelere yapılan fahiş kira artışının ardından adım atıldı. Ev sahipleri aman dikkat! Fahiş kira artışına 331 bin lira ceza! Sakın bunu yapmayın!

Kiralık evlerdeki fahiş artışlar nasıl engellenecek? Kira fiyatlarına ‘Avusturya’ modeli önerisi!

Türkiye’de konut kiraları neredeyse toplumsal bir kriz haline gelmek üzere. Peki kiralık evlerdeki fahiş artışlar nasıl engellenecek? Kira fiyatlarına ‘Avusturya’ modeli önerisi!

Kiracılar aman dikkat! Kira artışına yeni sınır mı gelecek?

Kira artışına yeni sınır yolda mı? TESK Başkanı Bendevi Palandöken bu konuda açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Kentsel dönüşüm ve kira sorunlarına ilişkin kanun teklifi Meclis'te! 

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kentsel dönüşüm süreçlerinde milyonlarca vatandaşı ilgilendirden kira ve barınma sorununun çözülmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına kanun teklifi sundu. İşte o teklifin tüm detayları...

Ağustos ayı kira artışı açıklandı mı 2022? Ağustos ayı kira artış oranı ne kadar olacak?

Ağustos ayı kira artışı gündemde yer alan konulardan biridir. İşte Ağustos kira artışına dair detaylar!

finceks kira sorunlarına çözüm Haberi

finceks kira sorunlarına çözüm

Dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker Türkiye’nin Kredi Kayıt Bürosu’nun finansal Hizmet platformu Findeks ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle gayrimenkul sahiplerinin en büyük problemi olan “kira tahsilatı”  sorunu geride kalıyor.


Dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker Türkiye, Kredi Kayıt Bürosu’nun finansal Hizmet platformu Findeks ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle gayrimenkul satış ve kiralamalarında fark yaratıyor. İş birliği sayesinde gayrimenkul sahiplerinin en büyük problemi olan “kira tahsilatı” sorununu geride bırakırken, konut satış ve kiralamalarında alıcının borcuna olan sadakatini önceden ölçebiliyor. Coldwell Banker Türkiye ülke Başkan'ı Dr. Gökhan Taş iş birliğini şöyle değerlendiriyor: “Ev sahiplerinin en büyük sorunu nitelikli kiracı bulmak ve kiraya verdikleri ya da sattıkları gayrimenkullerinden ideal geliri elde etmek olsa da bunu bir sisteme oturtmak önceden...