01 / 05 / 2024

Finike hastaneleri

Finike hastaneleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’ye iki müjde birden verdi. Başkan Türel, Finike’nin yıllardır beklediği Devlet Hastanesi ve Adliye binasının proje aşamasına geldiğini belirtti.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor! KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın

Şehir hastaneleri geniş hasta kapasitesi ile büyük sağlık personeli ihtiyacını beraberinde getiriyor. İŞKUR tarafından duyuruya göre şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor.  KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın...

Antalya Finike'de 5 arsa satılacak! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Antalya Finike'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

Antalya Finike'de 10.3 milyon TL'ye icradan satılık 16 arsa!

Finike Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Finike ilçesi, Kale Mahallesi'nde yer alan 16 arsayı 10 milyon 302 bin TL'ye satıyor...

Medicine Hastaneleri'nden İstanbul'a 2 yeni yatırım!

Lisans eğitimini İstanbul Tıp Fakültesi, uzmanlığını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Bölümü'nde bitirmesinin ardından 28 yaşında Medicine Hastaneleri'ni kuran Dr. Yusuf Elgörmüş, hayali olan üniversite projesini geçtiğimiz sene İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdi. 

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şehir hastaneleri için 2020'de 8.7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödendi!

Sağlık Bakanlığı, şehir hastaneleri için 2020’de müteahhitlik şirketlerine 8,7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödedi.

Şehir hastaneleri için üstlenici firmalarla imzalanan sözleşmelerin içeriği mecliste!

Şehir hastaneleri için üstlenici firmalarla imzalanan sözleşmelerin içeriği ve Tekirdağ'da bulunan şehir hastanesiyle ilgili bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Finike'de otoyol projesinin iptal edilmesi önerisi mecliste!

Antalya'nın Finike ilçesindeki otoyol projesinin iptal edilmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'da şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler TBMM'de!

Ankara'da açılan ve açılması planlanan şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Finike hastaneleri Haberi

Finike hastaneleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’ye iki müjde birden verdi. Başkan Türel, Finike’nin yıllardır beklediği Devlet Hastanesi ve Adliye binasının proje aşamasına geldiğini belirterek, “2015 yılının Nisan-Mayıs aylarında temel atma törenini yapmayı planlıyoruz. Finike’de Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek layık olduğu hizmetleri yerine getireceğiz” dedi.


Bir dizi incelemelerde bulunmak için Finike İlçesi’ne giden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve vatandaşlar karşıladı. Başkan Türel’e İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinatörü Necati Bahçeci eşlik etti. Başkan Menderes Türel, Finike’de esnafları gezerek, ‘Hayırlı İşler’ diledi. Başkan Türel’e Finike halkı yoğun ilgi gösterdi.

 İHALE SÜRECİ BAŞLIYOR

Menderes Türel, daha sonra Finike Belediyesi’ni ziyaret etti. Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ile birlikte basın mensuplarına değerlendirmelerde...