03 / 05 / 2024

fırat inşaat İncek Prestij

fırat inşaat İncek Prestij

Başkent Ankara 'da yaşama geçirilen İncek Prestij projesini Fırat Life İnşaat devraldı. 765 adet konutun yer aldığı İncek Prestij 'in satış fiyatları önümüzdeki günlerde belli olacak...

İnşaat sektöründe bahar fırtınası! Demir fiyatları düştü, çimento ve beton fiyatları resmen fırladı!

İnşaat sektörünün gündeminden düşmeyen zam fırtınası devam ediyor. Çimento ve beton fiyatlarına zam gelirken, inşaat demir fiyatlarında düşüş gerçekleşti. 6 Nisan 2024 demir, çimento ve beton fiyatları...

İnşaat demiri fiyatları ne kadar? 1 ton inşaat demiri fiyatı resmen fırladı! 1 Nisan 2024 demir fiyatları

İnşaat demiri fiyatlarına zam geldi. Gelen zamların etkisiyle 1 ton demirin fiyatı adeta fırladı. İnşaat demiri fiyatları ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 1 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

Demir cevheri fiyatları geriledi! İnşaat demir fiyatları fırladı! 1 ton inşaat demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün zam geldi. Doların yükselmesi ile baskı altında kalan demir cevheri vadeli fiyatları 109,61 dolara geriledi. Bu düşüş inşaat demir fiyatlarına olumlu yansıdı, demir fiyatları fırladı. 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar?  Güncel demir fiyatları 18 Mart 2024...

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Dolar fırladı, inşaat demir fiyatları uçtu! Demir fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru zirveyi test etti. Dolardaki yükseliş piyasalara yansımaya başladı. En büyük örneği ise inşaat demirinde görüldü. Demir fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları.

Rat İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rat İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Acar tarafından kuruldu.

Asfırat Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Asfırat Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Fırat tarafından kuruldu.

Asfırat Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Asfırat Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Fırat tarafından kuruldu.

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen zam haberi, inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Demir fiyatları resmen fırladı. Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Deprem sonrası inşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 18 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 18 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

fırat inşaat İncek Prestij Haberi

fırat inşaat İncek Prestij


Ankara 'da bir çok konut projesini yaşama geçiren Fırat Life İnşaat,  İncek Prestij projesini Mikro İnşaat 'tan satın aldı.


Fiyatların henüz belli olmadığı İncek Prestij projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+2 ve loft konut tipleri bulunuyor.


765 adet konutun yer aldığı İncek Prestij 60 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.


16 katlı normal bloğu ve 45 katlı rezidans bloğunun yer aldığı İncek Prestij 'de satış fiyatları önümüzdeki günlerde belli olacak.



Telefon: 444 9 765

Web adresi: http://incekprestij.com/

Ceren...