02 / 05 / 2024

Fırat Kutay Erdoğan

Fırat Kutay Erdoğan

Şentürkler Gayrimenkul Tarım İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Kutay Erdoğan tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi, Migros Sokak'ta kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi verilecek! Şartlar belli oldu! Hemen bakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni evlenen çiftler için faiz kredi fırsatı sunacaklarını açıkladı. Dünkü Kabine sonrası detaylar belli olmaya başladı. Peki evlilik kredisi ne kadar, başvuru şartları ne? Hemen başvurun! İşte evlilik kredisi ile ilgili ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Konut fırsatçılarına ceza yağacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşın lokmasına kasteden fırsatçılara göz açtırmadıklarını kaydederek, yanıltıcı ilan verilmesi ya da bu konuda zafiyet gösterilmesi halinde 100 bin TL'ye kadar idari para cezası uygulayacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kalkınma Yolu mesajı: ‘Yeni bir dünya inşa ederiz’

New York’ta Concordia Zirvesi’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Atacağımız böyle bir adımla yeni bir dünyayı inşa etme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Afet konutları deprem yönetmeliğine uygun, güvenli ve iklim dostu olarak yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı bir son dakika açıklamasında "Konutlarımız deprem yönetmeliğine uygun, güvenli, sıfır atık uyumlu ve iklim dostu olarak inşa edilecek" dedi ve vatandaşların hiçbir endişe duymadan bu konutlarda yaşayacağının altını çizdi. 

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 yılı fındık alım fiyatlarını duyurdu. İşte Başkan Erdoğan'ın açıkladığı fındık alım fiyatı rakamları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Çiftçiler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı: Ziraat Bankası'ndan sıfır faizli kredi müjdesi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca çiftçiyi yakından ilgilendiren gelişmeleri peş peşe açıkladı. Erdoğan, Ziraat Bankası'ndan çiftçilere sıfır faizli kredi verileceğini belirtti. İşte merak edilen ayrıntılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi… Çiftçiye sıfır faizli kredi imkânı geliyor!

Gaziantep’te Köy Evleri Anahtar Teslim Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere 10 farklı müjdeleri olduğunu açıkladı. Çiftçilere hiç faiz ödemeden kredi alma imkanı  veriliyor. İşte ayrıntılar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş kira artışları için yasal düzenleme mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme dair soruları önemli açıklamalar yaptı. Büyükşehirlerde konut kiralarında ciddi bir artış olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ahlaki, insani değil. Bu fırsatçılığa yasal düzenlemelerle izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Kira fiyatları düşecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı!

Katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kiraların büyükşehirlerde ciddi anlamda yükseltildiğini görüyoruz. Bu ahlaki, insani değil ve bu fırsatçılığa yasal düzenlemelerle izin vermeyeceğiz" dedi.

Hangi ilde kaç konut yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Hatay'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremden etkilenen illerde sıfırdan inşa edilecek konut sayılarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sıfır konut müjdesi! Ev almak isteyenler işte şartlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan vatandaşların kolayca ev alabilmesini sağlayacak kampanyayı duyurdu. İşte detaylar!

İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Geçtiğimiz süreçte hayata geçirilen orta gelir ve sosyal konut projeleri sıfır konutlara yönelikti. İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Fırat Kutay Erdoğan Haberi

Fırat Kutay Erdoğan

Şentürkler Gayrimenkul Tarım İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Kutay Erdoğan tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi, Migros Sokak'ta kuruldu. 


Şentürkler Gayrimenkul Tarım İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...