02 / 05 / 2024

fırat life inşaat İncek Prestij

fırat life inşaat İncek Prestij

Başkent Ankara 'da yaşama geçirilen İncek Prestij projesini Fırat Life İnşaat devraldı. 765 adet konutun yer aldığı İncek Prestij 'in satış fiyatları önümüzdeki günlerde belli olacak...

Artan inşaat maliyetleri arsa sahiplerini prefabrik evlere yönlendirdi! Prefabrik evin maliyeti ne kadar?

Pandemiyle birlikte inşaat maliyetleri büyük artış eğilimine girdi. Bu durum, özellikle arsa sahibi vatandaşları sıfırdan ev inşaatı çilesi yerine, hızlı ve ekonomik bir çözüm olan prefabrik evlere yönlendirdi. 

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Asfırat Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Asfırat Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Fırat tarafından kuruldu.

Asfırat Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Asfırat Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Fırat tarafından kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatuk Şirin tarafından kuruldu.

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Tuna tarafından kuruldu.

fırat life inşaat İncek Prestij Haberi

fırat life inşaat İncek Prestij


Ankara 'da bir çok konut projesini yaşama geçiren Fırat Life İnşaat,  İncek Prestij projesini Mikro İnşaat 'tan satın aldı.


Fiyatların henüz belli olmadığı İncek Prestij projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+2 ve loft konut tipleri bulunuyor.


765 adet konutun yer aldığı İncek Prestij 60 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.


16 katlı normal bloğu ve 45 katlı rezidans bloğunun yer aldığı İncek Prestij 'de satış fiyatları önümüzdeki günlerde belli olacak.



Telefon: 444 9 765

Web adresi: http://incekprestij.com/

Ceren...