04 / 05 / 2024

Fırst Basıcs Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Fırst Basıcs Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Fırst Basıcs Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohammad Essam Zahra tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı uyarı: Her kriz zengin olmak için bir fırsattır!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda her krizin zengin olmak için bir fırsat olduğunu belirterek, "Sermaye nereye girecekse siz 1 adım önden gideceksiniz" dedi.

Gayrimenkul fırsatçıları Bakanlığın radarında! Haksız fiyat artışları yapanlar, yanlış beyanda bulunanlar dikkat! 

RADAR Sistemi ile gayrimenkul fırsatçılarıyla da mücadele ediliyor. Gayrimenkuldeki fırsatçılar, haksız fiyat artışları yapanlar, yanlış beyanda bulunanlar tek tek tespit edildi. İşte ayrıntılar... 

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Loft Valentine'de yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla!

Yemenoğlu Gayrimenkul tarafından Basın Ekspres'te yükselen Loft Valentine'de yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Loft Valentine'de daire fiyatları ne kadar? İşte Loft Valentine ile ilgili detaylar...

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile M.A.M. Elsayed Eleıwa tarafından kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile A.O. Abdulazız A Dıab tarafından kuruldu.

Denizbank'tan anında faizsiz kredi fırstı! Hemen başvurun, bu fırsatı bir daha bulamazsınız!

Denizbank'tan çılgın bir kampanya geldi! Bu fırsattan hemen siz de faydalanın! İşte kampanya ayrıntıları...

İstanbul ve Kocaeli'de 69 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! İhalesi 5 Ocak'ta!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 67, Kocaeli'de 2 olacak şekilde 69 adet vakıf gayrimenkulünü kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Belediye'den büyük fırsat! 13 adet gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba Beyyenice Mahallesi'nde yer alan 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

İstanbul'un 9 ilçesindeki 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya verilecek! 

İstanbul'un Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Eyüpsultan ve Sultangazi ilçelerinde yer alan 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Alı El Masrı tarafından kuruldu.

Fırst Basıcs Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Fırst Basıcs Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi


Fırst Basıcs Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Essam Zahra tarafından kuruldu.


Fırst Basıcs Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, alımı, satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Fırst Basıcs Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Ayazağa Mh.215.Sk.Vadistanbul Teras St.5.Bl Ap.N.4/5/44...