03 / 05 / 2024

First Class Trust Union

First Class Trust Union

Gülçin-Tezcan Okay çiftinin kurduğu ve Cem Babaoğlu'nun üst düzey yönetici olduğu First Class Trust Union, konsept projelerle profesyonel bina yönetiminin İzmir'deki öneminin giderek arttığını açıkladı.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Atabay Gayrimenkul Gordion Class ödeme tablosu!

Atabay Gayrimenkul Gordion Class projesine 30 adet konut yer alıyor. Konutların 1 oda 1 salon olarak tasarlandığı Gordion Class projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Gordion Class Antalya'da yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Atabay Gayrimenkul'ün Antalya'da hayata geçirdiği Gordion Class projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Gordion Class projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

First Republic Bank'ın iflası sonrası JPMorgan varlıkları satın alıyor!

First Republic Bank iflas ettikten sonra JPMorgan tarafından satın alınacak! Ayrıca, tüm müşteriler bankanın açılmasıyla birlikte paralarına erişebilecekler.

ABD hükümeti First Republic Bank’ı kurtarmak için harekete geçti!

ABD'li düzenleyici kurum Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), First Republic Bank'ın iflasını önlemek amacıyla aralarında JPMorgan ve PNC gibi isimlerin bulunduğu dev bankalardan teklif almaya başladı.

ABD’de banka krizinde yeni halka! Şimdi de First Republic Bank iflasın eşiğinde!

Signature Bank ve Silikon Vadisi Bankası’nın iflasından sonra ABD’de First Republic Bank da iflasın eşiğinde.  ABD’nin Federal Mevduat Sigorta Kurumu, iflası önlemek amacıyla dev bankalardan teklif istedi.

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Bengü ve Murat Öztürk ortaklığında kuruldu.

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Faruk Khan tarafından kuruldu.

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bitar tarafından kuruldu.

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Shahrour ve Zeına Al Sayed Rachıd Al K ortaklığında kuruldu.

First Class Trust Union Haberi

First Class Trust Union

Gülçin-Tezcan Okay çiftinin kurduğu ve Cem Babaoğlu'nun üst düzey yönetici olduğu First Class Trust Union, konsept projelerle profesyonel bina yönetiminin İzmir'deki öneminin giderek arttığını açıkladı. 


Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, konut ve ofis projelerinin 24 saat yaşadığını, mutlaka uzman bir ekiple yönetilmesi gerektiğini kaydetti ve şunları söyledi: "Bina yönetimini 'aidat daha düşük olur' mantığıyla kendileri yapmak isteyenler var. Bu düşünce orta vadede daha çok sorun yaratıyor. 

Profesyonel yönetiminde ise sorun yaşanmıyor." F First Class Trust Union, gayrimenkul danışmanlığı sektöründe hizmet veriyor. 



Posta...