06 / 05 / 2024

First Class

First Class

Gayrimenkul sektöründeki en iyi firmaların First Class Gayrimenkul’ü tercih ettiğini belirten Gülçin Okay, “Titiz ve vizyoner çalışmalar sonucu bir numara olduk” dedi

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Atabay Gayrimenkul Gordion Class ödeme tablosu!

Atabay Gayrimenkul Gordion Class projesine 30 adet konut yer alıyor. Konutların 1 oda 1 salon olarak tasarlandığı Gordion Class projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Gordion Class Antalya'da yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Atabay Gayrimenkul'ün Antalya'da hayata geçirdiği Gordion Class projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Gordion Class projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

First Republic Bank'ın iflası sonrası JPMorgan varlıkları satın alıyor!

First Republic Bank iflas ettikten sonra JPMorgan tarafından satın alınacak! Ayrıca, tüm müşteriler bankanın açılmasıyla birlikte paralarına erişebilecekler.

ABD hükümeti First Republic Bank’ı kurtarmak için harekete geçti!

ABD'li düzenleyici kurum Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), First Republic Bank'ın iflasını önlemek amacıyla aralarında JPMorgan ve PNC gibi isimlerin bulunduğu dev bankalardan teklif almaya başladı.

ABD’de banka krizinde yeni halka! Şimdi de First Republic Bank iflasın eşiğinde!

Signature Bank ve Silikon Vadisi Bankası’nın iflasından sonra ABD’de First Republic Bank da iflasın eşiğinde.  ABD’nin Federal Mevduat Sigorta Kurumu, iflası önlemek amacıyla dev bankalardan teklif istedi.

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Bengü ve Murat Öztürk ortaklığında kuruldu.

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bitar tarafından kuruldu.

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Aydın tarafından kuruldu.

Piremium Class Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Piremium Class Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muhammet HAsan Yılmaz tarafından kuruldu.

Makyajlı ve elektrikli; Mercedes-Benz B-Class 2023 tanıtıldı!

Bugün bir etkinlik düzenleyen Mercedes-Benz, makyajlanan yeni 2023 model B-Class otomobillerini tanıttı. İşte tüm detaylar...

Migros’tan Money Kart ile First alışverişi yapanlar kazanıyor! 15 TL’lik alışveriş yap, Apple Watch kazanma şansı yakala

Migros’tan yeni bir kampanya haberi geldi. 15 Eylül – 30 Ekim 2022 tarihleri arasında Migros’tan Money Kart ile First markalı ürünlerden tek seferde 15 TL ve üzeri yapacağınız alışveriş 20 adet Apple Watch Series 7 akıllı saatten birini kazanma şansı sunuyor. 

First Class Haberi

First Class

Daha önce 2 yıl uluslararası gayrimenkul firmalarında gayrimenkul danışmanı olarak çalışan Gülçin Okay, gayrimenkul sektörüne Türk geleneklerine daha uygun bir pazarlama tarzı oluşturmak üzere, 2008 yılında First Class Gayrimenkul'ü kurdu. Okay, profesyonel ve prensipli çalışma tarzı sayesinde ilk ofisi Alsancak'ın açılışından kısa bir süre sonra, Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower projesinin 'proje satış ofisi' olarak da projeyi pazarlamaya başladı. Bayraklı bölgesinin hızlı gelişmesinden etkilenerek Bayraklı ofisi açılışını takiben, Atek Adress ile 2. yüksek yapının proje satışına başladı. Bugün, Blife Ataşehir 1. Etap, Çiçek Park, Boliva Bornova, Çiçek Plaza, My Plaza, Born City Residence, Marka333, Marka City, Studio Life by Özdeker, Öztüre Çelik Konutları, Kent 2 Ulukent konutları, Mia Residence Külahçıoğlu Evleri proje satışları ile devam ediyor. Ayrıca CDS Yapı'ya ait...