05 / 05 / 2024

Fırst Lıfe Gayrimenkul iletişim

Fırst Lıfe Gayrimenkul iletişim

Fırst Lıfe Gayrimenkul Proje Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gedik tarafından kuruldu. 

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile A.O. Abdulazız A Dıab tarafından kuruldu.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Vakıf Katılım'dan son dakika EYT kampanyası!

Vakıf Katılım, emeklilik için gerekli şartları sağlamış fakat sigorta ve Bağkur prim ödemelerini yerine getiremediği için emekli olamayan müşterilere destek amacıyla "EYT Finansmanı" adlı bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirkaya tarafından kuruldu.

Vakıf Katılım'dan EYT müjdesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Vakıf Katılım Bankası, EYT Finansmanı ile emeklilik sürecinde destek sunuyor. Emeklilik hakkına sahip olmasına rağmen sigorta ve Bağkur prim borçlarını tamamlayamayan müşterilere finansman imkanı sağlanıyor. 

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Fırsatçılığa caydırıcı ceza! Fahiş fiyat yapanlara hapis cezası geliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından birçok insanın evsiz kalması ile farklı şehirlere göç başladı. Birçok şehirde bu nedenle ev kiralarını arttıran ev sahiplerine fırsatçılıktan hapis cezası geldi. Yeni eklenecek madde ile 2 yıldan 5 yıla ceza verilecek. İşte detaylar…

Yüzde 30-40 demiyorlar arttırıyorlar! Depremzede dinlemiyor fırsatçılık yapıyorlar

​Her kaza, bela yada afet durumunda kenetlenen ülkemizde maalesef ki kaos ortamlarında fırsatçılıkta bizim ülkemizde had safhada. En acı olayda bile vicdanlara yakışmayan uygulamalar oluyor. Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremin ardından bazı emlakçılar kiralarda fahiş fiyat uyguladı

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Otomobil fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Bu yöntemle fırsatçılığa dikkat

Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında büyük fırsatçılık yapılıyor. Bayilerde sıfır araba bulunamayınca ikinci el araba fiyatları adeta fırladı. Artan talebi gören satıcılar fiyatları artırdı. İşte tüm detaylar...

Colıfe Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Colıfe Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Artem Babınov, Denis Sıtnıkov, Dmitry Bronnıkov ve Yury Provkın ortaklığında kuruldu.

Fırst Lıfe Gayrimenkul iletişim Haberi

Fırst Lıfe Gayrimenkul iletişim

Fırst Lıfe Gayrimenkul Proje Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gedik tarafından kuruldu. 

Fırst Lıfe Gayrimenkul Proje Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;VE anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Fırst Lıfe Gayrimenkul Proje Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi adres: Merkez Mahallesi Aşuroğlu Sk. No:4/2 Çekmeköy...