20 / 05 / 2024

Fitch rusya uyarı

Fitch rusya uyarı

Fitch, "Rusya'nın rezervleri üzerindeki baskıların tümden ortadan kalkması mümkün görünmezken, petrol fiyatlarının düşüşü ve yüksek faiz oranları ekonomik büyüme için risk oluşturuyor" açıklamasında bulundu.

Fitch'ten petrol fiyatları uyarısı: 2024'te 120 dolara yükselecek!

Küresel petrol fiyatlarındaki hareketlilikler benzin ya da motorine indirim veya zam olarak yansımaya devam ediyor. Fitch Ratings, Ortadoğu'daki gerilden dolayı petrol arzında yaratabileceği kesinterin petrol fiyatlarında yükselişe neden olacağını ve 120 dolara kadar yükseleceğini açıkladı. 

Yatırım yapacak olanlar dikkat! Fitch’ten şok uyarı geldi!

Dünyanın önde gelen kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, dünyadaki şirketlerin yüzde 48’inde durumun kötüleştiğini belirtirken, Avrupa ekonomileri için çok önemli uyarıda bulundu.

Az önce kırmızı bir kodlu uyarı yapıldı! Elinde dolar, euro, altın ne varsa herkes dikkat

Kısa bir süre önce dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'ten ABD ve Avro Bölgesi ekonomilerinde durgunluk uyarısı yapıldı. Yatırımları olan vatandaşların bu durgunluk uyarısını dikkate almaları gerektiği ifade edildi.

Fitch'ten artan risk uyarısı!

Fitch Ratings, üçlü faiz artış tehdidi, Avrupa'daki doğal gaz krizi ve Çin'in emlak piyasasında yaşanan zayıflamanın azalma belirtisi göstermemesi sebebiyle küresel kredi risklerinin son çeyrekte çoğaldı bildirdi.

Fitch'ten kritik uyarı: 'İngiltere derin resesyona giriyor' 

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'ten kritik uyarı geldi. Fitch  'İngiltere derin resesyona giriyor' uyarısında bulundu.

Fitch’ten Avro Bölgesi ve İngiltere raporu! Resesyona girecek

Fitch, şirketler için daha yüksek faiz giderinin ve aynı zamanda kötüleşen iş koşullarının 2023 yılı ve sonrasında temerrüt oranlarını yükselteceği uyarısında bulunup, Avro Bölgesi ve İngiltere'nin son çeyrek diliminde resesyona girmesinin beklendiğini bildirdi.

Gazprom akımı kesti! Fitch resesyon uyarısı verdi

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Kuzey Akım'ın kapatılmasının ardından Avro Bölgesi'nde resesyon olasılığının arttığına dikkat çekti. 

Shell’in tepe isminden Avrupa ülkelerine uyarı

Avrupa petrol devi Shell’in CEO’su Ben Van Beurden, Rusya'nın gaz arzını kısıtlaması nedeniyle Avrupa’nın önümüzdeki yıllarda yüksek elektrik faturaları ile zor bir dönem geçirebileceğine ilişkin uyarıda bulundu.

ABD'den Türkiye'ye peş peşe uyarı! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya!

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo'nun Türk mevkidaşı Elitaş'ı aradığını ve Rusya'ya yönelik yaptırımlar konusunda uyardı. Ardından Amerikan Ticaret Odası'nın Türkiye ofisine bir uyarı mektubu gönderdi! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya...

Fitch, ABD'nin kredi notu görünümünü negatiften durağana revize etti

Pandemi ve Rusya Ukrayna savaşının etksiyle ekonomisi resesyon tehlikesine giren ABD'nin ekonomi karnesini Uluslararası Kredi Derecelendirme kuruluşu Fitch açıkladı.

Fitch bu yıl petrolde oluşacak fiyat beklentisini yükseltti! Yakıt fiyatları ne zaman düşecek açıklandı

ABD'nin uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, ortalama petrol fiyatlarında bu sene yükseliş beklediğini açıkladı. Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle, Rus petrolünün piyasadan önemli ölçüde çekilmesiyle petrolün varil fiyatının artacağı tahmin ediliyor.

Altın ve dolar için hafta sonu uyarısı geldi! Kırmızı çizgi...

Fed faiz kararının açıklanması, Rusya Ukrayna savaşı ile ilgili gelen olumsuz haberler ile birlikte bir hafta geride kaldı. Geçtiğimiz hafta altın ve döviz piyasası hareketli geçti. Yatırımcılar, altın ve dolar almak için tam kolları sıvarken uzman isimden uyarı geldi...

Japonya'dan kripto para borsalarına dikkat çeken Rusya uyarısı!

Japonya tarafından kripto para platformlarına dikkat çeken bir uyarı yapıldı ve Rusya ile Belarus'a ilişkin yaptırımlara uyum sağlamalarının altı çizildi.

Fitch rusya uyarı Haberi

Fitch rusya uyarı

Fitch, "Rusya'nın rezervleri üzerindeki baskıların tümden ortadan kalkması mümkün görünmezken, petrol fiyatlarının düşüşü ve yüksek faiz oranları ekonomik büyüme için risk oluşturuyor" açıklamasında bulundu.


Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Rusya'nın rezervleri üzerinde baskının devam edebileceğini belirterek, petrol fiyatlarındaki düşüşün ve yüksek faiz oranlarının büyüme için risk oluşturduğu uyarısında bulundu. 


Fitch Ratings'in resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamada, Rusya Merkez Bankası'nın döviz piyasasına müdahalesini sınırlamasıyla rezervler üzerindeki baskıyı bir miktar azaltabileceği, mevcut negatif mali etkiye ve düşük petrol fiyatlarına karşılık verebileceği belirtildi. 


Açıklamada, "Rusya'nın rezervleri üzerindeki baskıların tümden ortadan kalkması mümkün görünmezken, petrol fiyatlarının düşüşü ve yüksek faiz oranları ekonomik büyüme için risk oluşturuyor" ifadeleri kullanıldı. 


Dalgalı kur rejimine doğru geçişin rezervlerdeki değer kaybını engelleyebileceğine işaret edilen açıklamada, Rusya Merkez Bankası'nın rezervlerinin dün itibarıyla...