01 / 05 / 2024

Flash Naturel marketler zinciri

Flash Naturel marketler zinciri

Ege'nin perakendecilik sektöründeki dev kuruluşlarından Pehlivanoğlu markasının yaratılmasında Yönetim Kurulu Başkanı olarak başlıca rollerden birini oynayan işadamı Ali Pehlivanoğlu, önemli bir yatırıma başlıyor. Marketler zinciri "Flash Naturel" ismini

Ramazan ayına 6 gün kala müjdeli haber geldi! Marketler et fiyatlarını sabitledi! İşte o marketler...

İstanbul'da bazı marketler, Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatlarını sabitledi. İşte et fiyatlarının sabitlendiği o marketler...

Home Naturel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Home Naturel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gökce tarafından kuruldu.

Bakan Bolat'ın çağırısı üzerine marketler harekete geçti! Gıdadan, temizliğe etiket fiyatları değişiyor 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında marketlere yönelik indirim çağrısı sonrası marketler harekete geçti. Gıdadan, temizliğe etiket fiyatları değişiyor...

Şok Marketler'den Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel kampanya! En az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirim!

Zincir marketler arasında yer alan ŞOK, 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenlikleri' başlığıyla indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında bazı ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Temel Çoban tarafından kuruldu.

Metro Marketler'de Bankkart'lılara özel dev kampanya!

Bankkart sahipleri, Metro Marketler'de yapacakları alışverişlerle 300 TL Bankkart Lira kazanma fırsatını değerlendirebilirler.

ŞOK Marketler yılın ilk yarısında yüzde 93 büyüdü!

ŞOK Marketler 2023 ilk yarısında kârlılığını koruyarak hedeflerinin üzerinde yüzde 93 büyüdü. Satış gelirlerini 45,4 milyar liraya yükselten şirketin bu dönemde 1,3 milyar lira net kâr elde etti.

Marketler bayramın 1. günü açık mı? BİM A101 ŞOK Migros marketler bayramda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili başladı. Bu kapsamda tüketiciler marketlerin hizmet verip vermeyeceğini sorguluyor. Peki, zincir marketler bayramın 1. günü çalışacak mı? İşte detaylar...

Şok Marketler'in ilk çeyrek cirosu 20,8 milyar TL oldu! Mağaza sayısı 10 bin 214'e yükseldi! 

Şok Marketler'den yapılan açıklamada 023 yılının ilk çeyreğinde net satış gelirlerinin yüzde 103,6 büyüdüğüne dikkat çekildi. Şirketin 31 Mart 2023 tarihi itibarıyla mağaza sayısı da 10 bin 214 oldu. 

Bayramda marketler açık mı 2023? Bayramın 1 günü marketler açık mı? Bayramda marketler kaça kadar açık?

Ramazan Bayramı’nın ilk günü idrak edilecek. Bu yüzden de vatandaşlar bayramın ilk günü marketler açık mı, kapalı mı diye sormaya başladı. İşte detaylar!

Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, fiyat sabitleme ve indirim furyasında resmen öncü oldu. Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Marketler Ramazan’da kaça kadar açık? BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA çalışma saatleri...

Ramazan’ın gelişi ile beraber temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmek isteyenler özellikle sahur saatleri için marketlerin saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Ramazan ayında marketler sat kaça kadar açık? Zincir marketlerin çalışma saatleri nasıl? İşte detaylar

Carrefoursa'dan zeytinyağı ve ayçiçek yağında şok indirimi! 50 lira birden ucuzladı! 3 Mart 2023 Fiyat Listesi

Yeni ayla birlikte indirimlerini yenileyen marketler zincirinde zeytinyağı ve ay çiçek yağına dev indirim geldi. Yudum Egemden Naturel Sızma Zeytinyağı 252 liradan tam 54 lira birden indirime girerek 198,90 TL’ye düşerken, Yudum 4 Litre Ayçiçek Yağı ise 174,90 TL yerine 45 lira indirimle 129,90 TL’d

Flash Naturel marketler zinciri Haberi

Flash Naturel marketler zinciri


Ege'nin perakendecilik sektöründeki dev kuruluşlarından Pehlivanoğlu markasının yaratılmasında Yönetim Kurulu Başkanı olarak başlıca rollerden birini oynayan işadamı Ali Pehlivanoğlu, önemli bir yatırıma başlıyor. Daha önce gayrimenkul ve inşaat sektörlerine de yatırımlar yapan Ali Pehlivanoğlu, şimdi de yeni bir marketler zinciri kuruyor. "Flash Naturel" ismini taşıyacak yeni zincirin ilk halkası bugün Bornova'da Ergene Mahallesi'nde saat 13.00'de açılıyor. Ali Pehlivanoğlu, ard arda yapacağı açılışlarla Flash Naturel'in mağaza sayısını 5 haftada 5'e çıkaracak. Bornova'nın ardından 5 Mayıs'ta Alsancak, 9 Mayıs'ta Çamdibi, 23 Mayıs'ta Alaçatı ve 1 Haziran'da da Marmaris mağazaları hizmete girecek.


Yeni...