05 / 05 / 2024

florida Breeze De Mar fiyat

florida Breeze De Mar fiyat

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

Florida'yı vuran Ian Kasırgası konut sorununu da artırdı!

ABD'de Ian Kasırgası’nın vurduğu Florida'da konut sorunu da arttı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, eyalette, özellikle düşük gelirlilerin konut sıkıntısı yaşamaya başladığı bildirildi.

Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı bina yıkıldı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı binanın tamamı kontrollü bir şekilde yıkıldı. 

ABD'de felaket! Florida'da 12 katlı bina çöktü!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan 12 katlı bir bina çöktü. Çöken binanın enkazında çok sayıda yaralı olduğu düşünülüyor.

ABD'de Trump Plaza için isim değişikliği isteniyor!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan Trump Plaza sakinleri, rezidans isminin değiştirilmesini istiyor.

Steven Schonfeld Florida'dan 111 milyon dolara yazlık aldı!

2 milyar dolarlık servete sahip olan Steven Schonfeld, Florida'nın Pal Beach bölgesinde La Reverie isimli malikaneyi 111 milyon dolara satın aldı. 111 milyon dolar ödemesine rağmen evin iç dekorasonunu tamamen değiştirecek olan Schonfeld, bu evi sadece yaz aylarında kullanacak...

Florida’dan villa diye bir avuç toprak aldı!

Florida’da yaşayan Kerville Holness, 177 bin dolar değerindeki bir villayı 9 bin 100 dolara satın aldığını sandı. Eve gittiğinde ise hayatının şokunu yaşadı.

Breeze de Mar Orlando'dan konut alanlar mağdur mu oldu?

Yurt dışı kaynaklı bir şirketin, Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan'ı kullanarak var olmayan bir projeden daire sattığı ve binlerce kişiyi mağdur ettiği iddia edildi.

Breeze de Mar Orlando'da 114 bin dolara!

Yüzde  64.5’lik kısmının satışının yapıldığı Breeze de Mar Orlando projesinde fiyatlar 114 bin dolardan başlıyor.

Breeze De Mar Orlando basın lansmanı 14 Mart'ta!

Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi toplam bin 364 konuttan meydana geliyor. Breeze De Mar Orlando basına tanıtılmak üzere basın daveti düzenleniyor.

Gürkan Akpınar: Türkiye'den 100 milyon dolarlık satın alım gerçekleştireceğiz!

Breeze de Mar, Avrupa pazarlarında büyümesini sürdüren Türk şirketlerini, Amerika'ya davet ediyor. Türkiye’de ki büyük küçük tüm markalar, bizimle iletişime geçebilirler." diyor..

Breeze De Mar Orlando yıllık yüzde 15 bir getiri sağlıyor!

Breeze De Mar Orlando Projesi'nde fiyatlar 99 bin 400 dolardan başlıyor. Breeze De Mar Orlando projesi yıllık yüzde 15 bir getiri sağlıyor.

Serdar Ortaç'ın kayinpederi Breeze De Mar Orlando'dan ev aldı!

Breeze De Mar Orlando projesinden Serdar Ortaç'ın kayınvalidesi Loughnan'da ev aldı. 90 bin dolara satın alınan evin, damadıyla kızının dairesinin bir üst katında olduğu öğrenildi.

Breeze De Mar Orlonda'da yatırım fırsatı!

GAOK Invest LLC imzasıyla Amerika'da inşa edilecek Breeze De Mar gayrimenkul projesi için İstanbul ve İzmir'de tanıtım yapılacak. 230 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen projenin ilk etabı Aralık 2018'de bitecek.

florida Breeze De Mar fiyat Haberi

florida Breeze De Mar fiyat

Bu yıl 5’incisi düzenlenen ve dün kapılarını açan Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. Sadece yurt içerisinde sunduğu yatırım imkanlarıyla değil yurt dışı yatırım imkanlarıyla da ön plana çıkan CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor. 

Almanya’da faaliyet gösteren GAOK Invest LLC tarafından 230 milyon USD’lik yatırımla gerçekleştirilecek Breeze De Mar projesinde yer alan konutlar, tiplerine, manzaralarına ve metrekarelerine göre 90 bin 400 USD’den başlayıp, 234 bin 600 USD’ye ulaşan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin tamamlanmasından sonra konutlar yılda 70 milyon turisti ağırlayan Orlando’da 2019 yılından itibaren resort/otel olarak faaliyet gösterecek ve böylece yatırımcısına kira geliri de sağlıyor.

Breeze De Mar projesine yatırım yapmak isteyenler peşin alımların yanında isterlerse yüzde...